Soundhealing concert

Yuheal
10-09-2023
13:15
Venlo
Limburg
€22,50
healing
muziek, zang en dans


Wat is Soundhealing?

Wist je dat twee op de drie doktersbezoeken stress gerelateerd zijn. Stress en negativiteit creëren blokkades in de energie van het lichaam en kunnen daardoor leiden tot (chronische) klachten en ziekte. Naast diverse vormen van beweging, bewustwording en ontspanning kan vooral ook frequentie, klank deze energie blokkades opheffen.

Geluid verplaatst zich ongeveer vier keer sneller door water dan door lucht. Aangezien ons lichaam voor ongeveer 70 procent uit water bestaat, kunnen geluiden, frequenties als een natuurlijke therapie ingezet worden.

Het afstemmen van de frequenties van gezonde resonantie kan stressverlichting bieden. Geluid kan onze energie van laag naar hoog verplaatsen, waardoor de lagere frequenties welke onder meer horen bij emoties zoals angst, woede en wrok worden verwijderd.

De energie komt weer in beweging. Sound Healing werkt zo als een krachtige therapie die verschillende helende geluiden, muziek en speciale klankgenezende instrumenten combineert om ons multidimensionale welzijn te verbeteren. Met diverse instrumenten wordt er een prachtige ervaring gecreëerd waarbij alle lagen van ons energieveld (lichaam, geest en ziel) zacht en liefdevol worden gewekt.

Soundhealing is zeer effectief in het opwekken van onze ontspanningsreactie, waardoor de vele symptomen veroorzaakt door chronische stress kunnen helen en ons hele wezen in balans gebracht kan worden.

Een van de beste modaliteiten om het lichaam terug te brengen naar zijn eigen gezonde harmonische resonantie is geluid en vibratie van ondermeer klankschalen, handpan, stemvorken en gong. Aangeslagen of ‘gezongen’ in specifieke toonreeksen, creëren de uitgezonden trillingsfrequenties een sympathieke resonantie in je cellen.

De trillingen (frequenties) verlagen de hartslagvariabiliteit, verminderen de ademhalingsfrequentie en ontspannen hersengolfpatronen. Wanneer de hartslag relatief stabiel is en de ademhaling diep en langzaam is, nemen de stresshormonen af en kan het zelfgenezend vermogen, zonder dat wij zelf in de weg zitten, zijn werk doen.

Klankgenezende instrumenten worden zowel op het lichaam als buiten het lichaam toegepast.

Klankgenezende instrumenten zijn bijvoorbeeld Tibetaanse en kristallen klankschalen, gongs, trommels, stemvorken en meer. De diverse instrumenten worden tijdens een soundhealing concert ingezet.

De ervaring van een soundhealing concert is er vaak een van absolute sereniteit, omdat diepe ontspanning en rustgevend resonerend geluid de stroom van energie opent en het evenwicht en welzijn herstelt.

Na de soundhealing is er thee en iets lekkers en ruimte om je ervaring te delen.

Het Yuheal soundhealing concert wordt verzorgd door Sjon en Lizette Duijf en Susan Derckx
Aanmelden kan middels mail of telefoon zie onze website www.yuheal.nl
Evenement / Agenda delen: