Ecstatic Dance Breda: De Nachtpapegaai + Intro to Polarity Dance by Toermalijn Peters

Ecstatic Dance Breda
10-03-2023
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€ 25,50
groepskorting
muziek, zang en dans
workshop


Weer een fijne Ecstatic Dance Breda @ Libre dance and more. Om jullie over de dansvloer te laten fladderen, hebben we een bijzonder vogel uitgenodigd, die inmiddels zijn sporen in Ecstatic land dik verdiend heeft.
De Nachtpapegaai is kleur in het donker. Deze zeldzame vogel is begonnen als huis-dj bij Odessa Amsterdam, en vliegt inmiddels het hele land door naar plekken waar nog écht gedanst wordt. De muziek van de Nachtpapegaai is warm, kleurrijk en meditatief - “tantrisch vrijen”, aldus een danser. En als er gedanst moet worden, dan wordt er gedanst, op rommelende trommels, boemelende beats en elektronische wereldritmes vanuit de diepste diepten van de kosmische oceaan.
De Nachtpapegaai zelf wil daar graag aan toevoegen: “In de dans vind ik vrijheid, verbinding en verstilling. Ecstatic Dance is voor mij een mooie vorm waarin al deze dingen samenkomen - puur genot dus! De dansvloer en alles eromheen is daarnaast een ontmoetingsplaats voor avonturiers en mensen die een diepere verbinding met de wereld en met zichzelf zoeken. Dat ik dit kan faciliteren maakt mij altijd weer dankbaar.”

Voorafgaande aan de Ecstatic Dance verzorgt Toermalijn Peters een introductie tot Polarity Dance. (ca. 60 minuten)
Voor meer info en tickets zie http://www.ecstaticdancebreda.nl
Evenement / Agenda delen: