A New Dawn – A Live Ecstatic Dance Experience with Henk van Glabbeek

Ecstatic Dance Breda
13-01-2023
19:00
Libre dance and more
Noord-Brabant
€ 29,50
community
muziek, zang en dans


Deze - Live Ecstatic Dance Experience - is een wat langere avond met een werkelijk diepere beleving. Een Ecstatic Dance Breda Special met een bijzondere touch.
A New Dawn …. Een veelbelovend begin van het nieuwe Ecstatic jaar, met al direct een live special waarin Henk van Glabbeek nieuwe eigen nummers brengt, bestaand werk van een sausje voorziet en verder zijn intuïtie laat leiden door wat op de dansvloer gebeurt.
Henk van Glabbeek alias ★ One World Jam, Contemporary World Music For Conscious Dance and Healing ★ vult de gehele avond met live muziek. Zijn scala aan instrumenten loopt uiteen van de kleinste akoestische fluit tot synthesizer en electro beats.
Vanzelfsprekend komt muziek van zijn album “Full of Beauty” dat in feite één grote Ecstatic Dance soundtrack is, aan bod. Zij het met een eigen remix hier en daar, want Henk zoekt altijd naar vernieuwing.
Daar doorheen geweven, improvisaties die de dansers de wave ultiem laten beleven.
Het is al de 5e keer !!!!! dat we Henk LIVE onze dansreis vorm laten geven en als je komt deze avond is het niet moeilijk raden waarom.
(Regel op tijd je ticket ;-))
Een wordt een magische mystieke reis naar het Hart. We starten met een inleidende ceremonie waarbij Henk de dansers voorbereidt op een diepe reis in dans en muziek. De Ecstatic Dance Wave die hij creëert bevat muziek momenten waarin de dansers de mogelijkheid krijgen om alles wat innerlijk geraakt mag worden te integreren. Zijn tracks zijn zo gelaagd dat de dansers contact kunnen maken met alle elementen aarde, water, vuur, lucht en licht.
De Live Ecstatic Dance set van twee uur brengt “The best from both worlds”. Prachtige soundscapes opgevolgd met swingende (elektronische) beats waarop live de magische klanken klinken van de vele wereld instrumenten en intuïtieve zang.
Aansluitend de soundhealing met een Heartbeat Meditation. Met gebruik van diepe elektronische soundscapes en instrumenten uit oude spirituele wereld tradities.
Kortom een prachtige diepe Ecstatic Dance Experience met 100 % originele muziek van intense helende soundscapes, beats, intuïtieve zang en authentieke wereld instrumenten.

Tickets en alle info op http://www.ecstaticdancebreda.nl of https://www.facebook.com/events/5591431797609904
Evenement / Agenda delen: