Spirituele beurs

Centrum MAIA
05-03-2023
11:00
Nistelrode
Noord-Brabant
€ 5,00
beurzen


Wie eerder onze beurzen in Nistelrode heeft bezocht weet hoeveel moois dit voor een ieder teweeg heeft gebracht. De fijne en warme sfeer die we daar met elkaar mochten realiseren is door niemand onopgemerkt gebleven. Een mooi compliment waar we blij van worden en wat we uiteraard graag opnieuw willen beleven. We hopen dan ook dat jij op 13 november van de partij bent om er met elkaar wederom een mooie en bijzondere dag van te maken.

WAT KUN JE VERWACHTEN
Je betaalt € 5,00 entree waarmee je vrij op de beurs kunt rondlopen om bij diverse deelnemers een praatje te maken en/of info te ontvangen, ze vertellen je graag alles over hun passie en/of werkgebied. Of zoek het team van Centrum MAIA eens op voor info over de trainingen, workshops en de bijzondere spirituele reizen in hun aanbod. Daarnaast zijn er ook verschillende leuke cadeautjes, zoals mooie boxen met orakelkaarten, kristallen, prachtige engelen kunst en andere leuke hebbedingetjes te shoppen.

CONSULT
Wil je op deze beurs aanschuiven bij een deelnemer voor een privé consult dan betaal je een bedrag van maximaal € 10,00. Bij de ene deelnemer trek je hiervoor een nummertje, soms liggen er inschrijflijsten en bij weer een ander is het gewoon kijken wanneer er een plaatsje vrij is. Iedere deelnemer werkt op zijn/haar eigen manier.
13 november wordt een bijzondere dag die je zeker niet wil missen!
Zien we je dan?Datum: 5 maart 2023
Tijd: 11.00-17.00 uur
Locatie: Partycentrum 't Maxend, Maxend 22A Nistelrode
Entree: € 5,00
Consulten: Max. € 10,00
CONTANTE BETALING

PARKEREN
* Aan de overkant van het Partycentrum. Navigatie Maxend 22A
* Basisschool de Kanz, 2 kanten van de weg. Navigatie Maxend 6
* Centrum. Navigatie Parkstraat 10 (8 min lopen).

Volg ons ook op facebook om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te blijven. De deelnemers zullen zich daar t.z.t. graag aan je voorstellen!
Evenement / Agenda delen: