Dreamtime concert

Piramide aan de Waal ~ Vrijplaats voor groei en verbinding
05-03-2023
13:00
Piramide aan de Waal in Gendt (bij Nijmegen)
Gelderland
€20
healing
muziek, zang en dans


Met veel plezier organiseren we weer het jaarlijkse Dreamtime concert met Paul Mollen en Huib Beerda in de koningskamer van de Piramide aan de Waal! Zij die eerder zijn geweest weten wat een weldadig en harmoniserende werking er uit gaat van zo'n klankreis door de droomtijd.
Een dreamtime concert is een klankconcert waarbij de deelnemers in liggende positie genieten van de ontspannende geluiden van onze akoestische instrumenten. een Dreamtime concert helpt om tot diepe ontspanning te komen. Liggend op een bed van zachte schapenvachten ondergaan de deelnemers de klanken en trillingen van klankschalen, didgeridoos, trommels, zang, ocean drum, mondharp en vele andere exotische instrumenten. De deelnemers worden als het ware ondergedompeld in een warm bad van klanken.

Tijdens een dreamtime concert ervaren de deelnemers individueel of gezamenlijk een intiem moment van ontspanning. In deze ontspanning vallen dingen op hun plek of worden in een ander daglicht bekeken. Desgewenst leiden wij het concert in door onderwerpen die in de groep aan de orde zijn als uitgangspunt te nemen voor deze klankreis. Na afloop wisselen de deelnemers ervaringen uit in een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje thee.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er nog een tweede concert gepland om 15:30u

Aanmelden kan via de website: https://www.piramideaandewaal.nl/6288-dreamtime-concert
Evenement / Agenda delen: