Lezing “de inwijdingsweg van de mens”

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
09-01-2023
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


Een bijzonder en mystiek onderwerp over de groeiweg die wij als mensen allemaal doormaken en waarin we op weg zijn naar onze grootse bestemming.
De laatste tijd komen wij tot het inzicht dat niets is wat het lijkt en ook dat onze geschiedenis niet is zoals we hebben geleerd uit de geschiedenisboeken … Het is nogal wat om dit onder ogen te kunnen zien en hier te durven stellen. Veel mensen denken dat wij ons lichaam en onze persoonlijkheid zijn, maar André ziet dit heel anders. Wie zijn wij dan werkelijk? En hoe kom je daarachter?
De kennis over de grote inwijdingsweg van de mens is geschikt voor diegene die nieuwsgierig is en zijn/haar leven serieus neemt. Deze inwijdingsweg laat zien waarom wij eeuwen achter elkaar opnieuw incarneren in de stoffelijke wereld (op aarde). Wij begeven ons allemaal, niemand uitgezonderd, op deze inwijdingsweg, maar we zijn er ons niet of nauwelijks bewust van.
André zal je meenemen in welk systeem hieraan ten grondslag ligt en wie dit systeem heeft bedacht en ten uitvoer heeft gebracht, zodat we veel mogen leren over dit verborgen pad. In het verre verleden heeft mevrouw Blavatsky deze oude mystieke kennis uit het oosten naar het westen gehaald. André kwam eind vorige eeuw, via de Theosofische vereniging in Groningen in contact met deze kennis en is zich daar verder in gaan verdiepen. Stap voor stap is hij er meer van gaan begrijpen en tijdens deze lezing wil hij het graag met je delen.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail of whatsapp te ontvangen.

Voor meer informatie: andre_wierenga@hotmail.com of tel. 0597-795034 of 06-12339615.

Kosten: €10,- p.p.
Evenement / Agenda delen: