Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie!

Saskia Bosman
19-01-2023
19:30
Online
Online
€15
webinar


Online lezing met een geleide meditatie, door Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

In deze tijd is een goede ondersteuning van je immuunsysteem van het grootste belang. Crisis=kans en wel een grote groeikans, die we met beide handen aan kunnen pakken. Deze presentatie gaat over de invloed van onze geest op het lichaam en dan vooral de invloed van ontspanning en meditatie versus stress. Hoe meer we kunnen ontspannen en vanuit innerlijke rust en vertrouwen kunnen leven, des te sterker is ons immuunsysteem, indien dit niet door een fysieke oorzaak verzwakt is. Dan kunnen we ook verstandige en liefdevolle beslissingen nemen. Stress en angst onderdrukken juist het immuunsysteem en maken ons vatbaarder voor ziekten en minder veerkrachtig áls we ziek worden.

Jij hebt alles in huis om een vitale, liefdevolle, vreedzame mens te zijn met meesterschap over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment door diverse crises heen. Tegelijkertijd staan we op het punt van een evolutiesprong en ons lichaam heeft alle informatie en (potentiële) bedrading al in zich om deze sprong te maken.

Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek sinds 2000 vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dit kunnen we door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Met onze geest dragen we een belangrijke invloed bij aan hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in het lichaam en welke communicatiecircuits ons zenuwstelsel vormt, hoe ons immuunsysteem functioneert en meer. De pijnappelklier (epifyse), een klein kliertje midden in ons brein, heeft hierin een sturende functie, evenals de hypofyse.

Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga en aandachtig wandelen in de natuur) laat vanaf het DNA- en cel-niveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op onze omgeving. Als jij in je kracht, liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen dankzij de spiegelneuronen in hun hersenen. Onze sluimerende talenten worden wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere evolutie. Deze kan een wereldwijde, bewuste evolutie en zelfs een evolutiesprong worden, uit de crises, naar een betere en liefdevolle wereld.

Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis. Kom het horen in deze online lezing!

Deze lezing is tevens een introductie van de workshop Sleutels tot Verjonging, Rust en Evolutie in 1 dag! bij Yoena, Centrum voor spirituele ontdekkingen in Delft, op zaterdag 4 februari 2023, zie https://inspiradiance.nl/activiteit/sleutels-tot-verjonging-rust-en-evolutie-in-1-dag-2/.
 

Online via Zoom.

Datum, tijd: Donderdag 19 januari 2023, 19:30-22:00.

Entreeprijs: € 15,- per persoon (dus niet per computer).

Aanmelden via de ticket-knop onderaan de pagina https://inspiradiance.nl/activiteit/online-presentatie-zet-bewust-je-cellen-in-voor-je-eigen-evolutie/. Kun je deze avond niet? Dan kun je je toch aanmelden en ontvang je na afloop de link naar de video opname. Vragen? Stuur een e-mail aan inspiradiance@gmail.com

Privacyverklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: