Meditatiereeks Heelheid en Kracht, wekelijks wo. 18 januari t/m 8 maart, 2023

Saskia Bosman
18-01-2023
20:00
Online
Online
€120
meditatie


Meditatiereeks met de walvisachtigen,
met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

 
In deze meditatieserie nodigen we de energie en het bewustzijn van de walvisachtigen (walvissen, dolfijnen en bruinvissen) uit om ons te ondersteunen in heling en het in onze kracht komen. Vervolgens nodigen wij hen uit ons te ondersteunen in het ontwikkelen van gevoelens, gedragingen en vermogens die deze liefdevolle wezens aan de dag leggen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat walvisachtigen zeer intelligent zijn (ze hebben nog complexere hersenen dan wij), zeer gevoelig, empathisch en zelfbewust. Ze spreken talen, zelfs dialecten en hebben culturen. Sommige soorten componeren en zingen liederen, die overgenomen worden van oceaan tot oceaan. Ze leren en ze dragen informatie aan elkaar over, binnen en tussen generaties en zelfs tussen verschillende soorten.
 

Data: wekelijks, woensdag 18 januari t/m 8 maart (8 meditaties), 20:00-21:15 uur.

Locatie: InspiRadiance, Culemborg (gratis parkeren en op 8 minuten lopen van het NS station). Ook online te volgen.

Financiële bijdrage: € 120,- per persoon (dus niet per computer).

Inschrijving: alleen voor de hele serie. De meditaties worden opgenomen. Als je (een) meditatie(s) moet missen kun je deze na afloop met behulp van de opname doen. Zie ticketknop onderaan de pagina https://inspiradiance.nl/activiteit/meditatiereeks-heelheid-en-kracht/.

Privacy verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: