Lezing: De pijnappelklier, middelaar tussen binnen en buiten

Saskia Bosman
04-01-2023
19:30
Online
Online
€15
webinar


Online lezing met meditatieve oefeningen, door Dr. Saskia Bosman, bioloog

Hoe kun je de pijnappelklier inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei? Deze lezing gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten. Deze klier speelt een krachtige rol in onze gezondheid en ons bewustzijn. In deze lezing wordt het volgende besproken: Waar ligt de pijnappelklier in ons brein? De pijnappelklier als regelaar van ons waak-slaapritme. Evolutie van de pijnappelklier als derde oog en veelzijdig waarnemingsorgaan, de ‘radiokristalletjes’ in de pijnappelkliercellen. Verkalking en ontkalking van de pijnappelklier. De pijnappelklier, het onstspanningssysteem, meditatie en zelfgenezend vermogen. De pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk. Wat oude en nieuwe culturen over de pijnappelklier wisten. De pijnappelklier als kosmische antenne. We zullen enkele eenvoudige meditatieve oefeningen doen die de werking van de pijnappelklier ondersteunen.

Deze lezing vormt tevens een introductie van de 3-daagse cursus De Pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten op zondagen 15, 29 januari en 12 februari 2023 (https://inspiradiance.nl/activiteit/de-pijnappelklier-jouw-antenne-voor-binnen-en-buiten-7/) en de Driedaagse Masterclass Pijnappelklier, op Vr. 17 + za. 18 maart en vr. 21 april 2023 (https://inspiradiance.nl/activiteit/driedaagse-masterclass-pijnappelklier-6/).

Online via Zoom, deze lezing wordt opgenomen, zonder namen of gezichten van de deelnemers.
Datum, tijd: woensdag 4 januari 2023, 19:30-22:00.

Entree: € 15,- per persoon (dus niet per computer).

Aanmelden via de ticket knop onderaan de pagina https://inspiradiance.nl/activiteit/de-pijnappelklier-middelaar-tussen-binnen-en-buiten-online-lezing/.

Kun je deze avond niet? Dan kun je je toch aanmelden en ontvang je na afloop de link naar de video opname. Vragen? Stuur een e-mail aan inspiradiance@gmail.com
Privacyverklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: