Kyoto Opstellingen MAN editie

Nijman Coaching & Trainingen
18-02-2023
10:00
Nieuwegein
Utrecht
€ 159
healing
workshop


Deelname aan 1 dag Kyoto Opstellingen in Nieuwegein op 18 februari.

Deze dag werken we met een combinatie van Sjamanisme, Familieopstellingen en Traumawerk. Deze MAN-editie staat in het teken van mannelijke energie. We gaan aan de slag met individuele en collectieve stukken voor alle aanwezige (en niet aanwezige) mannen. Een Kyoto Opstellingendag is lifechanging, een dag om nooit te vergeten.

Traumatische ervaringen en waar we vandaan komen, hebben een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons werk en privéleven. We nemen b.v. patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren. Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden op gebieden als angst/ziekte/depressie/het leven (deels) niet kunnen nemen/verstoring van (ver)binding of sexualiteit/etc. Deze hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden, geschiedenis of trauma’s (ook uit vorige levens) die we met ons meedragen. Ook in zakelijke context kunnen schijnbaar complexe problemen ontstaan doordat b.v. een paar simpele systemische regels worden geschonden.

Met behulp van Kyoto Opstellingen kan een beweging worden ingezet naar heling en doorbreken van patronen. Tijdens een dag Kyoto Opstellingen combineren we Systemisch Werk, Traumawerk en Sjamanisme om op diepe laag thema’s uit te werken.

Nijman Coaching & Trainingen organiseert deze dagen op de inspirerende locatie ‘Op Hodenpijl’, waar iedereen aan kan deelnemen en er de mogelijkheid is om een privé of zakelijke vraag uit te werken in opstellingen. Vincent Nijman is Sjamanistisch Opsteller, Systemisch- en Traumatherapeut en NLP Coach.

Aanmelden via: https://www.vincentnijman.nl/product/kyoto-opstellingen-man-editie-18-februari/
Evenement / Agenda delen: