start opleiding Mediumschap en Lichtwerk

Christi
13-01-2024
10:00
MCR Roermond
Limburg
€ 847
ascensie
workshop


Start eerste jaar opleiding Mediumschap en Lichtwerk in Roermond!

Mediumschap gaat verder dan alleen communicatie met de ongeziene wereld. De basis van Mediumschap is het contact met jezelf, met je eigen essentie. Met wie je werkelijk bent, onder al die laagjes conditioneringen. Als je lichaam er niet meer is, is je essentie er nog wél. Je bewustzijn. Dat is waar mediums contact mee maken, met het bewustzijn van overleden dierbaren. Om te kunnen communiceren met de ongeziene wereld is het belangrijk om goed in verbinding te staan met je eigen essentie. Om te weten wie je zelf bent en hoe je je energie laat dansen, zodat je vibratie hoger wordt.

De opleiding Mediumschap en Lichtwerk is het vervolg op de oriëntatiecursus Intuïtie en Mediumschap die wordt gegeven van september tot en met december 2023 en combineert intuïtieve en mediamieke ontwikkeling met het verhogen van je vibratie, waardoor je steeds meer vanuit liefde en steeds minder vanuit angst leeft. Van de 3e naar de 5e dimensie. Het ontwikkelen van je mediumschap gaat hand in hand met bewustwording van je eigen licht en van het licht in anderen. (H)erkennen dat we in de basis allemaal gelijk zijn, zij het ieder in een andere verpakking. Al doende gaat de frequentie van je energie omhoog en sta je steeds moeitelozer in contact met de liefde die je in je hebt. Liefde voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Ieder jaar omvat 11 opleidingsdagen van 10:00u tot 17:00u, verdeeld over ongeveer 12 maanden. Tijdens ieder jaar heb je de mogelijkheid om op eigen initiatief maximaal twee keer een uur privéles bij me te boeken. Die uren zijn inbegrepen bij de opleidingskosten en vinden plaats via beeldbellen of in mijn praktijkruimte in Swalmen.

Na afronding van het eerste jaar ontvang je een certificaat van deelname en heb je de mogelijkheid om door te stromen naar het tweede jaar, het eerste verdiepingsjaar. Na het tweede jaar kun je nog een derde halfjaar volgen waarin o.a. de puntjes op de i worden gezet wat betreft je mediamieke contacten en krijg je tips & tricks voor het starten van je eigen praktijk. Na dit jaar kun je zelfstandig aan de slag als medium en/of aurareader. Maar ook als je die ambitie niet hebt zal je leven blijvend in positieve zin veranderd zijn vanwege de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

Inhoud:
- Inzicht in en begrip van de Spirituele Wereld
- (Zelf)heling t.a.v. je thema's en blokkades
- Inzicht in je zielsopdrachten en -missie
- Verhogen van je energiefrequentie
- Connectie met je Gidsen
- Mediteren
- Bewustwording van je eigen energieveld + chakra's
- Aura’s waarnemen en interpreteren
- Kleurenleer + toepassing van kleuren
- Het versterken van je intuïtie en je vertrouwen daarin
- Psychometrie
- Communicatie met de Spirituele Wereld (overleden dierbaren, gidsen)
- Spirituele/Mediamieke Healing
- Geïnspireerd spreken
- Ethiek t.a.v. mediumschap

Locatie: MCR, Minderbroederssingel 44 te Roermond
Tijd: 10:00 - 17:00, inloop vanaf 9:30
Kosten: € 847,00, aanbetaling bij aanmelding € 87,00. Dit bedrag is inclusief onbeperkt koffie/thee, maar exclusief lunch en lesboek ad € 32,50.

LET OP: De opleiding is dus niet bestemd voor absolute beginners. Ben je helemaal nieuw op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en mediumschap, start dan met de oriëntatiecursus. Heb je al elders ervaring opgedaan dan kun je eventueel instromen in het eerste jaar. Neem daarvoor even contact met me op!

Heb je interesse en wil je je aanmelden, of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht via www.bychristi.com/contact of app/bel naar 06-51631091.
Evenement / Agenda delen: