Jaartraining Zielscommunicatie

By Christi
03-06-2023
10:00
MCR Roermond
Gelderland
€ 837
ascensie
workshop


Jaartraining Zielscommunicatie in Roermond!

Mediumschap gaat verder dan alleen communicatie met de ongeziene wereld. De basis van Mediumschap is het contact met jezelf, met je eigen essentie. Met wie je werkelijk bent, onder al die laagjes conditioneringen. Als je lichaam er niet meer is, is je essentie er nog wél. Je bewustzijn. Dat is waar mediums contact mee maken, met het bewustzijn van overleden dierbaren. Om te kunnen communiceren met de ongeziene wereld is het belangrijk om goed in verbinding te staan met je eigen essentie. Om te weten wie je zelf bent en hoe je je energie laat dansen, zodat je vibratie hoger wordt.

Het ontwikkelen van je mediumschap gaat daarom hand in hand met je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Door die ontwikkeling gaat de frequentie van je energie omhoog en sta je steeds makkelijker in contact met de liefde die je in je hebt. Liefde voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Deze jaartraining Zielscommunicatie combineert intuïtieve en mediamieke ontwikkeling met het verhogen van je vibratie, waardoor je steeds meer vanuit liefde en steeds minder vanuit angst leeft. Van de 3e naar de 5e dimensie.

Naast de principes en de vaardigheden van mediumschap inhoudt staat daarom het herkennen en erkennen van je angsten en thema's centraal. Wat belemmert jou om je liefde te laten stromen, en je angsten achter je te laten?

Na afronding van het jaar ontvang je een certificaat van deelname en heb je de mogelijkheid om door te stromen naar het tweede jaar, het eerste verdiepingsjaar.

Het jaar omvat 11 cursusdagen van 10:00u tot 16:30u, verdeeld over ongeveer 12 maanden. Naast 11 trainingsdagen heb je ook twee persoonlijke afspraken van een uur met mij – via beeldbellen of face to face - die in overleg worden ingepland. Dit zijn privélessen waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Wil je na het jaar verder de diepte in? Dan kun je na de jaartraining twee (afzonderlijk te volgen) verdiepingsjaren volgen. Tijdens deze jaren wordt de inhoud van het basisjaar verdiept en aangevuld. Ook deze jaartrainingen worden afgesloten met een certificaat van deelname. Aan het einde van het derde jaar kun je een afsluitend examen doen, waarvoor je een afzonderlijk certificaat krijgt. Na dit jaar kun je zelfstandig aan de slag als medium en/of aurareader. Maar ook als je die ambitie niet hebt zal je leven blijvend in positieve zin veranderd zijn vanwege de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Je vibratie is blijvend hoger, waardoor je in liefde en voorspoed leeft en liefde en voorspoed aantrekt. Je leeft in de 5e dimensie.

Inhoud van de jaartraining:
- Inzicht in en begrip van de Spirituele Wereld
- Inzicht in je thema's en blokkades en heling daarop
- Inzicht in je zielsopdrachten en zielsmissie
- Verhogen van je energiefrequentie
- Connectie met je Gidsen
- Mediteren
- Bewustwording van je eigen energieveld + chakra's
- Aura’s waarnemen en interpreteren
- Kleurenleer + toepassing van kleuren
- Het versterken van je intuïtie en je vertrouwen daarin
- Psychometrie
- Communicatie met de Spirituele Wereld (overleden dierbaren, gidsen, engelen)
- Spirituele/Mediamieke Healing
- Geïnspireerd spreken

Kosten: € 837,00, aanbetaling bij aanmelding € 87,00. Dit bedrag is inclusief onbeperkt koffie/thee, maar exclusief lunch en lesboek ad € 32,50.

Heb je interesse en wil je je aanmelden, of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht via www.bychristi.com/contact of app/bel naar 06-51631091.
Evenement / Agenda delen: