Weekend Magisch Mediumschap

By Christi
10-11-2023
14:00
De Refter, Ubbergen (bij Nijmegen)
Gelderland
€ 319,00
meditatie
workshop


Van 10 tot en met 12 november 2023 kun je je een heel weekend onderdompelen in de magie van Mediumschap!

Het weekend vindt plaats in de bosrijke omgeving van Nijmegen, in groepsaccommodatie Elegast van het prachtige complex De Refter in Ubbergen. Gedurende het hele weekend worden lessen in intuïtieve ontwikkeling en mediumschap gegeven door mijzelf en Greetje Grootjans uit Hilversum en Christi de Cocq van Delwijnen uit Nijmegen/Swalmen.

Er wordt lesgegeven in één groep van maximaal 14 deelnemers. Het ene moment heb je les van Greetje, het andere moment van Christi. Het grootste deel van de tijd zijn we beiden tijdens de lessen aanwezig, zodat iedereen de juiste individuele aandacht krijgt.

Contact met overleden dierbaren maakt een aanzienlijk onderdeel uit van de lessen. Het is dan ook belangrijk dat je al van jezelf weet dat je meerdere mediamieke contacten op één dag kunt maken.

Naast de lessen is er nog meer dan voldoende tijd om te ontspannen! In de directe omgeving van De Refter kun je heerlijk wandelen, en uiteraard zullen we met z'n allen de avonden op een gezellige, inspirerende manier doorbrengen. Op vrijdagavond geven Greetje en Christi samen een demonstratie mediumschap. Het programma voor de zaterdagavond is nog niet bekend.

Het weekend start op vrijdag 10 november 2023 om 14:00u en eindigt op zondag 12 november om 17:00u. De kosten voor dit volledig verzorgde weekend bedragen € 319,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief toeristenbelasting.

Het volgende is inbegrepen:
- twee overnachtingen in een chambrette + lakenset en badhanddoek
- drie dagen les
- demonstratie mediumschap op vrijdagavond
- ontbijt op zaterdag en zondag (alle maaltijden zijn biologisch)
- lunch op zaterdag en zondag
- diner op vrijdag en zaterdag
- onbeperkt koffie, thee en fruit

Overige dranken en snacks komen voor eigen rekening. Op vrijdag- en zaterdagavond staat het huiskamercafé van De Refter tot onze beschikking en kun je daar tegen heel vriendelijke prijzen alcoholische dranken, sapjes en snacks afnemen.

Meer informatie? www.bychristi.com/magisch-mediumschap. Contact opnemen kan via www.bychristi.com/contact of 06-51631091.
Evenement / Agenda delen: