Verdiepingsjaar 1 Zielscommunicatie

By Christi
04-02-2023
10:00
De Refter, Ubbergen (bij Nijmegen)
Gelderland
€ 777
ascensie
workshop


Verdiepingsjaar 1 Zielscommunicatie

In het eerste verdiepingsjaar van de opleiding Zielscommunicatie, dat het vervolg is op de jaartraining Zielscommunicatie, wordt dieper ingegaan op alle aspecten van mediumschap waarmee in het eerste jaar een start is gemaakt: mediamieke en psychic contacten (auralezen), demonstratie mediumschap, geïnspireerd spreken en geïnspireerd schrijven. In de power zitten en mediteren maken een substantieel deel uit van de lessen.

Ook wordt in dit jaar, net als in het eerste jaar, aandacht besteed aan het transformeren van je angsten naar innerlijke kracht en liefde. Wat weerhoudt jou ervan om te léven in plaats van overleven? Wat staat jou nog in de weg om voor het voetlicht te treden, in plaats van die plek aan anderen over te laten? Waarom houd je jezelf klein?

Dit verdiepingsjaar is bedoeld voor mensen die de jaartraining Zielscommunicatie hebben gevolgd. Mensen die elders een vergelijkbare jaartraining hebben gevolgd en zelfstandig een mediamiek contact kunnen maken kunnen in overleg instromen in dit tweede jaar.

Dit jaar omvat 11 groepslessen en 2 privélessen. De privélessen worden in overleg ingepland en vinden online of in mijn praktijk plaats.
Locatie: De Refter, Rijksstraatweg 37 in Ubbergen (bij Nijmegen)
Data: 4 februari 2023, 4 maart, 1 april, 29 april, 27 mei, 24 juni, 2 september, 30 september, 28 oktober, 25 november, 9 december.
Tijd: van 10:00u tot 16:30u (inloop vanaf 9:30u)
Kosten: € 777,00, deelbetalingen mogelijk.
Wil je meer informatie? Kijk dan op www.bychristi.com/opleiding-zielscommunicatie. Een bericht kun je sturen via www.bychristi.com/contact. Bellen of appen kan uiteraard ook: 06-51631091. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Evenement / Agenda delen: