Circle of Song Special

Mariam
18-12-2022
14:00
Attelier 't Pakhuys, Zutphen
Gelderland
€27,50
korting actie
healing
muziek, zang en dans


Deze Circle of Song maken we er iets speciaals van!

Dit evenement bestaat uit meditatie, zang, verbinding maken met spirituele gidsen/engelen en energiewerk door het gebruik van je eigen stem en het gecombineerde helende effect van samen zingen. We zijn allemaal goddelijke wezens en samen creëren we een symfonie van de ziel.

Een heerlijke middag, gevuld met ontspanning, helende muziek, meditatie en reflectie, om even helemaal tot jezelf te komen en te reflecteren op het afgelopen jaar. En alvast af te stemmen op het komende jaar. Tijdens deze meditatieve dag is er ook ruimte voor vragen als: waar stond jij dit jaar? Waar sta je nu en wat zijn je intenties voor 2023?

Tijdens deze Circle of Song Special wordt je ondergedompeld in helende klanken. We verbinden in eenheidsbewustzijn en in gebed. Uiteraard is er tijd voor zelfreflectie. Koffie, thee en tussendoortjes zijn inbegrepen.


Ervaringen:

'Eva Mariam is als een engel op aarde, een bezielde zangeres die me diep heeft geraakt, met zulke mooie teksten, rechtstreeks uit de bron. Samen met de warme stem van Frans brengen zij de hemel op aarde. Dank dat jullie er zijn!'​
- Marieke Meulenberg - Auteur ‘De helende REIS in de Praktijk’ en ‘De Stem van het Zelf’

‘Het was buitengewoon. Prachtig gezongen. Jullie twee hebben de hele groep betoverd’ - Frans-Willem Deliën, Pilgrimage in a Day

'Een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan harmonie!'-Irene

We kijken er erg naar uit om je te verwelkomen in Zutphen!

Adres: Attelier 't Pakhuys, Berkelkade 15A, 7201 JE
Tijd: 14:00 - 17:00
Ticket: 27,50

De hele maand december geldt de kortingscode (15% korting) uit het decembernummer van ParaVisie. Code: ParaVisie313

Reserveringen: www.mariamagency.com/shop
Evenement / Agenda delen: