Een nieuwe focus in bewustzijn: Nieuwetijdsheling voor energetisch therapeuten

Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
17-03-2023
09:30
Sint-Oedenrode
Noord-Brabant
€ 275
ascensie
healing


€ 275 per module; 3 modules van elk 2 dagen. Geschikt voor iedereen die energetisch werkt, specifiek voor systemisch opstellers, NEI-therapeuten, NLP therapeuten.

In 3 modules nodig ik jou uit om samen met mij en andere therapeuten te (her-)ontdekken en te her-inneren hoe je kunt helen en heling kunt bieden vanuit Liefde, Licht en Compassie als Nieuwetijdsheler, vanuit de 5e dimensie. Vanuit wie JIJ bent, jouw eigen kennis en kunde, jouw eigen innerlijke waarheid, jouw eigen wijsheid en jouw eigen innerlijke stem. Om gewoon te kunnen ZIJN.
Je ontvangt inspirerende en eenvoudige modules, affirmaties en technieken die je kunt integreren in het energetische werk dat jij zelf doet. Op jouw eigen unieke wijze.

We zijn namelijk massaal afscheid aan het nemen van onze oude manier van samenleven en onze oude systemen. Om plaats te maken voor de nieuwe wereld, die wij nu al, individueel aan het scheppen zijn. Door te leven vanuit ons hart-gedragen bewustzijn, onze uniekheid, onze unieke Meesterkracht. Zodat we straks rust en harmonie kunnen ervaren in onszelf en in ons collectief.

We zitten nu massaal in een overgangsfase: de overgang van ons ‘oude’ 3e dimensionale bewustzijn, naar ons 5e dimensionale bewustzijn en verder. Dit heeft gevolgen voor wie we zijn, hoe we ons voelen en hoe we ons verhouden tot anderen. Ook in onze ondersteuning en begeleiding van onze cliënten.

Om jou extra handvatten te geven in deze overgangstijd, heb ik een training ontwikkeld, die jou en je cliënten ondersteunt in deze overgangsperiode.

Het doel van de bijscholing is om de aspecten die horen bij de 5e dimensie (en verder) en haar hart-gedragen bewustzijn, te integreren in jouw eigen, unieke, specifieke manier van kijken en werken als Nieuwetijdsheler 5D. Om van daaruit anderen liefdevol te ondersteunen in en naar deze Nieuwe tijd. En natuurlijk de klachten te herkennen en te behandelen die horen bij de overgangstijd van de 3e naar de 5e dimensie, zoals ongehechtheid, instabiliteit, misselijkheid, spierpijnen. En natuurlijk allerlei angsten en benauwdheden.
Evenement / Agenda delen: