Winter – tijd om te verstillen – HSP Atelier

Huis van Transformatie
03-02-2023
14:00
Moergestel
Noord-Brabant
€30
community
workshop


Raak jij snel overprikkeld of ervaar je regelmatig dat de omgeving overweldigend voor je is? Het zou zomaar kunnen dat je een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent. De laatste jaren komt er steeds meer aandacht voor deze mooie eigenschap. Maar hoe je die nu het beste tot z’n recht kan laten komen is voor veel mensen nog niet duidelijk.

In dit HSP atelier sta jij als sensitief persoon centraal. In een rustige, sfeervolle setting bieden we je een fijne mix van informatie, ondersteunende oefeningen en lekker creatief bezig zijn. We werken met kleine groepen en gebruiken verschillende werkvormen zoals mandala’s, moodboard maken, tekenen, schrijven, knutselen, bewegen, inspiratiespel en inzichtkaarten. Het HSP atelier biedt ruimte aan gelijkgestemden om elkaar te inspireren en van elkaar te leren zonder dat je van alles hoeft uit te leggen. Hier zijn mensen die jou begrijpen!
Elk HSP Atelier heeft een ander thema, in 2023 volgen we het ritme van de seizoenen. Het thema voor deze bijeenkomst is:

Winter – tijd om te verstillen
We zitten midden in de winter. Met de feestdagen achter de rug vallen we van de feestdrukte in een rustigere periode. Dat voelt voor ons als een mooie tijd om te vertragen, met je aandacht naar binnen te gaan en daar de stilte op te zoeken. Creatief bezig zijn met je handen, ondersteunt dit proces.
Juist voor een HSP-er levert dit heel veel op! Reis je met ons mee naar de stilte?

Over Claudy Voskens
Claudy Voskens is een professional organizer & HSP coach. Ze deelt graag haar kennis en persoonlijke ervaring met HSP. Door schade en schande heeft ze leren omgaan met deze mooie en soms ook lastige eigenschap. Claudy heeft een stichting opgezet, PS Puur Structuur Sensitief Supporter, met als doel meer begrip en aandacht te genereren voor hoogsensitieve personen.

Over Saskia
Saskia Basten en is de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werkt ze als Transformatie coach en trainer.

De trainers van deze workshop, Claudy en Saskia, kiezen heel bewust voor het belichten van de positieve kwaliteiten van HSP. HSP is een mooie kwaliteit die je veel kan brengen als je voor jezelf een goede balans vindt. Aandacht vragen voor deze vaak nog onderbelichte eigenschap vinden zij belangrijk en daarom vragen zij zelf geen vergoeding voor deze workshop. Alle winst gaat naar het aanmoedigingsfonds van de stichting Puur Structuur Sensitief Supporter.
Evenement / Agenda delen: