Bewegingen van je ziel – Opstellingenmiddag

Huis van Transformatie
20-01-2023
14:00
Moergestel
Noord-Brabant
€30
ascensie
workshop


Opstellingen maken zichtbaar wat er -vaak onzichtbaar- als onderstroom in jou of jouw omgeving aanwezig is. Opstellingen kun je vooral goed gebruiken als je een bepaalde wens of verlangen hebt en niet snapt waarom deze wens niet in vervulling gaat. Meestal is er dan sprake van een voor jou onzichtbare belemmering die je tegenhoudt. De opstelling laat je deze belemmering zien, zodat je er iets mee kan. Hierdoor ontstaat rust, heling en ruimte voor verandering.

Tijdens deze workshop zullen we een aantal korte opstellingen doen, waarbij jouw verlangen centraal staat. Jouw zielsverlangen is daarbij het vertrekpunt. De opstelling zal zichtbaar maken wat je tot nu toe tegenhoudt om dit verlangen helemaal te kunnen realiseren. De beweging en dus ook stagneren van de energie van jouw ziel wordt zichtbaar gemaakt door je lichaam. Je lichaam is heel goed in staat om de bewegingen van je ziel te vertalen naar gevoel, lichaamshoudingen en bewegingen.

Met opstellingen ga je snel naar de kern van het probleem. Dat komt omdat je er bij dit soort werk vanuit gaat dat alles en iedereen die leeft een ziel heeft. En al voelen wij ons soms gescheiden van elkaar, op zielsniveau zijn er vele verbindingen tussen mensen. De informatie die dan wordt doorgegeven is dan ook heel zuiver en bruikbaar.

Laat je ziel je maar vertellen wat goed voor jou is
Omdat er dus sprake is van een soort herkenning heeft een opstelling ook heel vaak een positief effect op de mensen die alleen in een opstelling stonden als resonantie-persoon. Dit is een positief en plezierig gevolg van meedoen aan een opstelling. We zullen verschillende opstellingen doen, waarbij je soms een verlangen kan laten opstellen en soms zult meewerken de opstelling van een ander. Zijn er meer wensen voor een opstelling dan de tijd toelaat, dan zullen we loten.

Over mij
Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer.
Evenement / Agenda delen: