Buitenaards leven – waar zoeken we naar?

Saskia Bosman
11-03-2023
14:00
Asmara Centrum, Lisse
Zuid-Holland
€20
nieuwe wetenschap
nieuwe-aarde


Lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog 

Is er leven elders in het heelal? De astrobiologie zoekt naar buitenaards leven en naar de geschikte omstandigheden ervoor. Dit gebeurt zowel in ons zonnestelsel als erbuiten. De meeste astrobiologen gaan uit van levensvormen zoals we die op aarde kennen. Zijn totaal andere levensvormen ook mogelijk? Hoe kunnen we die herkennen? Zijn ze al op de Aarde terecht gekomen? Hoe staat het met de zoektocht naar intelligent buitenaards leven? Hoe communiceren ze? Met technologie? Telepathisch? Met Lichttaal?

Deze lezing gaat ook over vreemde microben, gevonden in de ruimte, ‘aliens’ (andere intelligente levensvormen) op Aarde, in het heelal, in andere dimensies en op andere tijdlijnen. Verder over kunstmatige intelligentie, het heelal als een mogelijk super computerprogramma (Matrix), waarin we leven versus kosmisch bewustzijn, liefde en dimensies voorbij ruimte en tijd. Het gaat ook over vermeende contacten van oude culturen en van hedendaagse regeringen met buitenaardsen en over geheime ruimtevaart, evenals pogingen van burgers om in contact te komen met buitenaardsen (extraterrestrials) en met wezens van voorbij onze ruimte-tijd dimensies (ultraterrestrials).

Datum, tijd: zaterdag 11 maart 2023, 14:00-17:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur, mogelijke uitloop tot 17:30 uur).

Lokatie: Asmara Centrum, Nassaupark 7, 2161 KK Lisse

Deelnameprijs per persoon: € 20,- per persoon, contant en gepast bij aankomst. Deze is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Wel van tevoren aanmelden.

Aanmelden via het aanmeldformulier op http://www.asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html of door een mail te sturen aan info@asmaracentrum.com of bel Tel. 0650 524 386.
Evenement / Agenda delen: