Lezing Codes uit de Kosmos

Saskia Bosman
11-02-2023
14:00
Asmara Centrum, Lisse
Zuid-Holland
€20
nieuwe-aarde


Online lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer


Wat zeggen wetenschappers en astronauten over het bestaan van (intelligent) buitenaards leven? Wat zeggen intuïtief ontwikkelde mensen over het bestaan van (intelligent) buitenaards leven? Is er al contact? Zijn ze al onder ons? In deze lezing maken we een reis door de ideeën- en onderzoekswereld van wetenschappers, de ervaringen van astronauten en die van intuïtief ontwikkelde mensen. De spreekster zal ook haar eigen ervaringen vertellen.

Via Lichttaal, Plasmataal, vormcodes, dromen, spirituele ervaringen en meer komen hoge energiefrequenties uit de Kosmos tot ons, die ons van alles bieden; van energetische healing tot en met informatie en inzichten. De hoge frequenties stromen het energierasterwerk van de Aarde in en maken onze sluimerende, nog ‘onbekende’ 98% DNA en hiermee nieuwe vermogens wakker. Uit het Bronveld komen sinds 2012 nog hogere dan Lichtfrequenties, namelijk de Plasmafrequenties en de Plasmataal coderingen die deze dragen.

Belangrijk is dat onvoorwaardelijke, universele liefde de basis vormt van elk contact. Daarom krijg je aanwijzingen over hoe je je onderscheidingvermogen kunt scherpen en welke vragen belangrijk zijn om aan wezens te stellen.

We beginnen de lezing met een geleide meditatie om ons te aarden en een liefdevol veld neer te zetten.

Verder zullen aan de orde komen:

- Zijn wij klaar voor contact met andere beschavingen?
- Heeft de mensheid al (in het geheim) contact (gehad)?
- Wat zijn extraterrestrials en wat zijn ultraterrestrials?
- Zijn er al andere intelligente beschavingen en wezens naast de mensheid op (en in) Aarde?
- Hoe kunnen wij communiceren met andere beschavingen?
- Wat zijn Lichttaal en Plasmataal?

Bij voldoende interesse gaan we het onderwerp van deze lezing verder uitdiepen en vooral ervaren in de vorm van een workshopdag, gevolgd door een eventuele skywatch avond.

Datum: zaterdag 11 februari 2023. Tijd: 14:00-17:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur, mogelijke uitloop tot 17:30 uur).

Lokatie: Asmara Centrum, Nassaupark 7, 2161 KK Lisse.

Deelnameprijs per persoon: € 20,- per persoon, contant en gepast bij aankomst. Deze is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Wel van tevoren aanmelden.

Aanmelden via het aanmeldformulier op http://www.asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html of door een mail te sturen aan info@asmaracentrum.com of bel Tel. 0650 524 386.
Evenement / Agenda delen: