Wereld Healing

Maria Henkes
16-05-2022
13:30
online via TEAMS, je hoeft hiervoor geen app te installeren.
Online
gratis
gratis
healing
meditatie


Hoi lieve zielemensen,

Het is heftig in de energie. Dus gun jezelf even een momentje om weer op te laden. De Wereld Healing is daar bij uitstek zeer geschikt voor!
Meestal geef ik de Wereld Healing; zowel op de maandagmiddag (om 13.30 uur) als op de dinsdagavond (om 20.00 uur)!!! Als je dat fijn vindt, kun je gerust met beide meedoen.

meld je aan via mijn email adres, (info@ en dan mijn naam erachter en .nl) dan kom je op de deelnemers lijst te staan, ontvang je elke week de teams linken, je bepaalt dan zelf of je mee doet of niet. vrijheid blijheid.
Als je mensen kent die mee zouden willen doen aan de Wereld Healing stuur ze dan even deze informatie door en vraag ze mij even een mailtje te sturen, naar info@ en dan mijn naam erachter en .nl

Bij de Wereld Healing werken we met healing methodes vanuit het bewustzijn die op alle mensen werken en super krachtig zijn. We laten het heldere licht van ons bewustzijn schijnen, dwars door alle illusies heen, waardoor ze op magische wijze oplossen. Telkens worden hierin nog weer nieuwe methodes aangereikt. Zo houden we onder andere onszelf en alle mensen in heelheid. En werken we ook met een methode waarbij we op wereldwijde gebeurtenissen werken door simpelweg vanuit de helderheid van ons bewustzijn te kijken hoe het was geweest als alle betrokkenen in het bewustzijn hadden kunnen zitten. Het voelt dat het alles uitwist, verder het verleden in, naar het nu en naar de toekomst. Je bent van harte welkom om het mee te ervaren.

 Je hoeft alleen maar op de link hieronder te klikken, als je dit via je computer doet, dan ben je gelijk binnen.
 We werken vanaf het allereerste begin zonder camera en zonder geluid, dus zet voordat je op 'deelnemen' drukt, eerst je camera en je microfoon uit. Het knopje van de camera uitzetten, vind je naast het pictogrammetje van de microfoon. Vergeet niet je microfoon even weer aan te zetten als je wat wilt delen.
 Zet de Wereld Healing alvast elke week in je agenda, zo maak je ruimte voor even een momentje voor jezelf en ontvang je heel gemakkelijk waardevolle ondersteuning om beter in het bewustzijn te kunnen blijven!
Maandag middag 2022 van 13.30 - 15.00 uur: hier staat dan de link in je mail voor de maandag middag!!

Dinsdag avond 2022 van 20.00 – 21.30 uur: hier staat dan de link in je mail voor de dinsdag avond!!

 Àls je liever wilt deelnemen via je mobiele telefoon, dan heb je wèl de (gratis) app van Teams nodig.
 Vrijheid, blijheid. Als je niet kunt of wilt deelnemen, geen probleem en niet nodig om dat te melden.
 Mocht het je echt niet lukken om erin te komen, dan kan ik daar in het moment even niks aan doen. We kunnen dan wel in de loop van de week even samen proberen te kijken waar het aan ligt. Het kan zijn dat je nog niet aangemeld staat bij Microsoft, het Teams programma draait namelijk onder Microsoft. Het kan zijn dat je dan een code ontvangt om je bij Microsoft aan te melden. Het kan ook zijn dat je niet de goede link te gepakt hebt, van de middag of de avond.
 Tijden:
Op de maandagmiddag delen we van 13.30 uur tot 13.45 uur eerst nog even wat informatie met elkaar wat er energetisch allemaal speelt in het collectief. Het is interessant om daar alvast in mee te luisteren. Het geeft vaak ook weer veel inzichten over de stukken waar je zelf in zit.
Intussen komen er nog mensen binnen in de healing.
We beginnen dan om 13.45 uur met de meditatie.
Ook achteraf delen we nog vaak nog heel even hoe we de healing ervaren hebben. Ook dat is altijd interessant en leerzaam wat er dan allemaal doorkomt.
Mocht je liever gewoon lekker in de energie willen blijven kun je daar ook alleen naar luisteren of je kunt gewoon stilletjes op ‘verlaten’ klikken dan ga je uit de meeting. Doe vooral mee zoals het voor jou goed voelt in het moment.
Op de dinsdagavonden delen we niet vooraf alleen achteraf, (als daar behoefte aan is). Zorg dus op dinsdagavond alsjeblieft dat je uiterlijk 20.00 uur binnen bent, we beginnen dan gelijk.
 Angst voor eigen grootsheid, licht, en stralendheid: Doe gerust mee. Als je durft... Misschien wil je wel meedoen. Maar komt het er steeds niet van. Laat je er elke keer nog weer wat tussenkomen. Omdat er nog angst is voor al dat licht, die liefde, die kracht die we in onze spirit zijn.
Iets in je weet al dat dit heel groots voor je gaat zijn, en dat je door hieraan mee te gaan doen, enorme zevenmijlslaarzen stappen zult gaan maken. Dus ja, als je durft…
 Dankjewel voor de prachtige bijdrage die je hiermee levert aan jezelf en aan het ‘al wat is’.
 Zet voor jezelf van te voren alvast een lekker muziekje klaar van Mei Lan. Haar muziek heeft een hele hoge trilling, het zal je helpen om mee te gaan op de hoge trilling van deze Wereld Healing. https://www.youtube.com/channel/UChRb6fSqIPoYV2fFvatjGLQ/playlists daar heb ik een prachtige playlist samengesteld van meerdere nummers van Mei Lan.

Ik verheug me erop samen met jullie weer in het licht te zitten!!

In licht en liefde,
Maria
www.mariahenkes.nl
Evenement / Agenda delen: