Zeven gouden sleutels voor onmiddellijke zelfrealisatie

Ma Deva Indra
31-01-2023
14:00
Zutphen
Gelderland
gratis
meditatie
Uncategorized


Boekpresentatie 31 januari 2023 om 14:20 in Zutphen!
Bijna vier jaar na mijn ongeluk met hersenletsel als gevolg, verschijnt mijn boek "Zeven gouden sleutels voor onmiddellijke zelfrealisatie!” Tijdens de feestelijke boekpresentatie vertel ik over mijn ervaring tot zelfrealisatie en laat je ervaren hoe jij een einde aan je zoektocht kunt maken. Het boek is aangevuld met praktische oefeningen.
Informatie en aanmelden via de website of email.

Zwevend op het randje van leven en dood, ervaar ik de absurditeit van het leven. De strijd om te overleven en mijn intense verlangen naar waarheid en zelfrealisatie, is gezeteld in mijn kindertijd. Al heel jong weet ik dat echte waarheid geen verleden noch toekomst kent. Ook weet ik dat liefde altijd vrij is van oordelen en voorwaarden. Toch ziet mijn leven er anders uit en raak ik deze innerlijke wijsheid kwijt. Ondanks ziekte en ongemak heeft het verlangen mij nooit verlaten.

Wanneer je, net als ik, bewust word van een onstilbaar verlangen naar het realiseren van de diepste waarheid van je wezen, is dat geen “gewoon” verlangen om te overleven en tijdelijke pleziertjes na te jagen. Dit alles verterende verlangen naar échte vrijheid en vervulling – dat uit het diepste van je wezen naar boven komt – heeft niets te maken met overleven en kan alleen gerealiseerd worden als je niets doet om het te realiseren.
Voortdurend achter je doelen aanrennen veroorzaakt op den duur uitputting en frustratie. Dat is vaak het moment van overgave. Plotseling dringt tot je door dat je als een hamster in het rad rondjes hebt gelopen in de hoop het stukje kaas (je doel) te bereiken. Nu je van het rad af bent gevallen doorzie je helder dat alles illusie is! Alle onbeduidende ellende, nachtmerries en zorgen zijn verdwenen. Het levenswiel van geboorte en dood is tot stilstand gekomen.
Zo’n ervaring van puur bewustzijn, zonder verhalen, storende gedachten of lastige emoties, is onvoorspelbaar voor de Mind. Zonder dat je het zoekt of iets kán doen, gebeurt het vallen helemaal vanzelf! Als je zo’n ervaring bewust meemaakt dan wéét je dat je bent ontwaakt! Zo’n enorme ervaring vult je hele wezen. Je barst open en ervaart een ongekende gelukzaligheid. Op klaarlichte dag verschijnen er plotseling sterren uit alle windstreken, alsof je ze gewoon kunt aanraken. Je wordt een deel van de eeuwige dans van het bestaan. De stilte die volgt, de vrede, de vreugde, de extatische ontmoeting met je diepste zelf, is een orgastische en onvergetelijke ervaring.

Zélf ontdekken?
Tijdens deze interactieve boekpresentatie maak je kennis met een van de gouden sleutels om de ziekmakende, destructieve gedachten te beëindigen waardoor de wereld een stukje lichter wordt. Met liefde deel ik mijn inzichten en ervaring over wie we wérkelijk zijn voorbij de Mind – en hoe we vreugdevol in verbinding kunnen leven zonder maskers, vanuit ons hart en intuïtie. De innerlijke wereld verbergt een geheim dat niet overdraagbaar is en dat je alleen maar zélf kan ontdekken. Als dit boek je verlangen aanwakkert naar het vinden van je eigen waarheid, dan vult me dit met diepe vreugde en dankbaarheid. Door stil te worden en naar binnen te keren, ontdek je het verborgen zaad van jouw waarheid, dat in jou ligt te wachten.


Evenement / Agenda delen: