Muzikale familievoorstelling Er was eens een Zieltje

Linda Paaij
18-06-2022
14:00
Spiritueel Lichthuis Mananochoja, Naaldwijk
Zuid-Holland
€ 14,50


“De muzikale familie/theatervoorstelling "Er was eens een Zieltje" is gebaseerd op de bestseller "Het sprookje van de dood" van Marie-Claire van Bruggen. Babette Holtmann brengt samen met gitarist Hans Kunneman het boek Er was eens een Zieltje, ook van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in een sprankelende muzikale familievoorstelling met een bijzondere boodschap. Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Het gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een
mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis.

Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Ga ook mee met Zieltje!

In deze solovoorstelling, boordevol muziek, toont Babette Holtmann meesterlijk acteer- en zangtalent. Behalve dat ze in een dubbelrol ook haar beschermengel speelt, weet ze daarnaast de suggestie te wekken dat er nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn met wie ze spreekt, lacht, speelt en bij tijd en wijle ook haar verdriet deelt.
De lichte en poëtische liedteksten van Marijke Smith brengen het innerlijk van Zieltje op subtiele wijze tot leven. De muziek die gitarist Hans Kunneman voor deze voorstelling componeerde, sluit hier naadloos bij aan. het is verwonderlijk wat hij met één gitaar aan sfeer tevoorschijn kan toveren: soms is de muziek uitbundig, feestelijk, dan weer spannend, dreigend,
dan weer verstild en mijmerend.
Deze voorstelling is voor alle zieltjes van 6 t/m 99 jaar en ouder.”Evenement / Agenda delen: