Leven in de nieuwe tijd

Lightworker Academy
01-10-2022
10:00
Stelling 46, Velsen zuid
Noord-Holland
€1350
ascensie
nieuwe-aarde


Deze bijzondere cursus nodigt je uit om via nieuwetijdskristallen en intuïtief schilderen, de Nieuwe Tijd in jou te ontdekken. Het zal je vast niet ontgaan zijn, dat er momenteel van alles verandert in zowel de buitenwereld als in jouw binnenwereld. In vijf bijeenkomsten, 1 cursusdag per maand, ga je deze veranderingen van binnenuit ervaren.

Wat gaan we doen?

In een klein groepje van maximaal 8 deelnemers wordt je iedere cursusdag weer uitgenodigd je open te stellen voor de nieuwe dimensie, die zich in jou aan het ontvouwen is. We beginnen de dag met een paar lichaamsgerichte oefeningen. Zo kun je je denken in je hart en buik laten zakken. Ook zetten we het kruinchakra open om ons te kunnen verbinden met hogere trillingen.

Werken met de hogere trillingen van de Nieuwetijdskristallen.

Elke cursusdag werken we met één specifieke kristal, die de energie van de Nieuwe Tijd in zich draagt. Vaak zijn dit kristallen die recentelijk zijn gevonden. We mediteren, visualiseren en maken verbinding met dit kristal. Via een innerlijke kosmische reis maken we contact met het ‘in-wezen’. We ervaren de hoge trilling van zowel het in-wezen als de kristal.

Je zult merken dat deze hoge energie resoneert met kwaliteiten in jou. Deze worden als het ware wakker getrild. Hierdoor krijgen ze een plek in je bewustzijn. Deze nieuwe kwaliteiten gaan we van binnenuit doorvoelen en ervaren via oefeningen. Denk hierbij aan het readen van het kristal, een opstellingsoefening of via een visualisatie.

Via intuïtief schilderen deze nieuwe kwaliteiten verankeren in jou.

In de middag gaan we een laagje dieper: je gaat je ervaringen van de ochtend omzetten in kleur, vorm en beweging. Vanuit een diep vertrouwen geef je je over aan je innerlijke stroom. Via een korte meditatie worden je begeleid om je zuiver op jezelf af te stellen. Laat de magie van het schilderproces je verrassen!

Het maken van een krachtplaats.

We eindigen de dag met het maken van een krachtplaats. Via een eenvoudige ceremonie wijden we deze krachtplaats in. Hierdoor verankeren we de kwaliteiten van de Nieuwe Tijd op iedere laag in ons. Op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

Voel je hoe je hart een klein sprongetje maakt? Dan is deze cursus voor jou!

Praktische gegevens:

Data: zaterdag 1 oktober 2022, zaterdag 5 november 2022, zaterdag 3 december 2022, zaterdag 14 januari 2023 en zaterdag 11 februari 2023
Tijd: vanaf 10.30 tot ongeveer 16.30/17 uur
Locatie: Stelling 46, Velsen Zuid
Jouw bijdrage: 1350 euro; inclusief 21% btw, schildermateriaal, vegetarische lunch, koffie, thee, water en iets lekkers.

Let op, we werken met een kleine groepje van maximaal 8 deelnemers. Wacht dus niet te lang met je aanmelding. Mocht je de stenen waarmee we gewerkt hebben, willen kopen, biedt deze cursus de mogelijkheid om deze steen met 20% korting te kopen.

Deze cursus wordt gezamenlijk begeleid door Hanne Wagemaker en Irene Verweij.
Evenement / Agenda delen: