Training ‘Ontwaakt Hart’

Lightworker Academy
08-10-2022
10:00
Centrum Oohm, Vogelenzang
Noord-Holland
€1350
ascensie
nieuwe-aarde


De training 'Ontwaakt Hart' is een unieke training die je meeneemt naar het bewustzijn van jouw eigen hart en het kosmische hart. Je wordt wakker uit de trance van het denken en gaat kijken met de ogen van je hart. Vanuit daar strekt zich een volledig andere 'werkelijkheid' voor je uit. Samen met een kleine groep deelnemers (max 10) kun je deze wakkere staat diep van binnenuit gaan ervaren.

De aarde verandert. Ons lichaam verandert. Jij verandert. We zitten volop in een overgangsfase naar een nieuw tijdperk. Iedere overgangsperiode is vaak spannend en haalt je uit je comfortzone. Veel is onzeker. Ook komen steeds meer duistere zaken aan het licht. Veel mensen worden wakker en realiseren zich geschrokken dat ze hun hele leven hebben geslapen.

Juist in deze tijd is het zo belangrijk om krachtig positie te kiezen. Om jezelf structureel te verankeren in je hart, zodat je vanuit daar vol vertrouwen en licht deze overgang mee maakt. Voor velen is dat leuk gezegd, maar niet zo eenvoudig gerealiseerd. Het zijn vooral gevoelens van angst, paniek, zorgen maken of wanhoop die overheersen.

Een training die je verankert in je menselijk en kosmische hart.

Deze training helpt je in deze chaotische overgangstijd om je krachtig te verankeren in je hart. In het licht dat jij bent. Je gaat ontdekken dat dit licht zoveel krachtiger is dan je altijd dacht. Je zult versteld staan over de puurheid die jij bent. Was je eerst misschien nog bezig jezelf voortdurend te ‘verbeteren’, nu ga je van binnenuit ervaren dat je pure liefde bent. Er valt helemaal niets te verbeteren aan je; je bent een goddelijk en spiritueel wezen!

Jouw eigen licht en puurheid ervaren.

In de training besteden we veel aandacht aan jouw eigen persoonlijke verbinding met de goddelijke bron. Hoe sterker deze wordt, hoe meer liefde, vertrouwen en geluk je zult ervaren. Je gaat jezelf herinneren wie je werkelijk bent. Identificeerde jij je eerst nog met jouw kleine angstige ‘ik-je’, nu ga je ervaren dat jij licht bent. Dat dit een levensveranderende ervaring is, hoef ik je vast niet uit te leggen.

Een nieuwe speeltuin.

Je kunt deze training ook zien als een speeltuin waarin we kennis gaan maken met al die nieuwe mogelijkheden die een ontwaakt hart biedt. Denk bijvoorbeeld aan telepathie, helderziendheid of het ervaren van je multidimensionale zelf. We besteden aandacht aan overvloed, dankbaarheid en flow. Je maakt kennis met jouw transpersoonlijke kwaliteiten en ervaart dat ook jij over deze eigenschappen beschikt.

De training wordt georganiseerd in het schitterende centrum Oohm in Vogelenzang. Vanuit deze prachtige locatie maken we veel gebruik van de kracht van de natuur.

5 modules.

Je gaat in deze training het ontwaken van jouw persoonlijk en kosmische hart van binnenuit ervaren. Leefde je eerst misschien nog vanuit de trance van het denken, ga je nu kijken met de ogen van je hart. Je versterkt de verbinding met jouw eigen licht en de goddelijke bron. Hierdoor wordt jouw zelfhelend vermogen wakker. Wanneer deze verbinding krachtig voelbaar is, word je steeds puurder. Oude pijn en verdriet worden hierin getransformeerd. Vertrouwen, liefde en compassie ontspringen zich als vanzelf aan je. De training bestaat uit 5 modules.

Iedere module bestaat uit het volgende:

Iedere maand 1 trainingsdag gedurende vijf maanden in het centrum Oohm.
Wekelijkse oefeningen, opdrachten, meditaties of visualisaties.
Wekelijkse online coaching door Irene naar aanleiding van je ervaringen met deze oefeningen.
Contact met je buddy.
2x in deze vijf maanden een individueel gesprek met Irene.
Tekst, inspiratie en opdrachten uit het boek 'Een cursus in Lichtwerk' geschreven door Irene.

Kijk voor meer informatie graag op: https://lightworker-academy.nl/training/training-ontwaakt-hart
Evenement / Agenda delen: