QIGONG & MARTIAL ARTS | ENERGY WORK | zomerweek

Saryo & Eva
22-07-2023
17:00
L'Huy Preau, Morvan, Frankrijk
Buitenland
€ 295,00 (275,00)
muziek, zang en dans
workshop


QIGONG & MARTIAL ARTS | ENERGY WORK

Chinese Martial Arts - Wushu-Kung fu, zijn oude technieken die zijn ontwikkeld voor de unieke ontwikkeling van het menselijk lichaam, de geest en de ziel. Van elementaire zelfverdediging, via de beheersing van de geest, helende oefeningen en medische Qigong of combat Tai Chi tot het spirituele deel dat verder gaat dan het zicht en tastbare zelf en het verkennen van 'Tao'. ​

Onze school, ´The Soaring Eagle School´ is van Taoïstische oorsprong, dus we nemen al deze praktijken mee. Tijdens onze week verkennen we het bewustzijn in het lichaam, openen we de poorten van de Qi-energie (Levensenergie), vinden enkele van onze mentale patronen en laten ze los.

Wat ontvang je hier in en waarom doe je het?
· Maak verbinding met je eigen lichaam, geest en ziel
· De Qi - Energie voelen
· Ontspan + Loslaten
· Blokkades in de energiestroom in het lichaam vinden en ermee werken
· Houdingsoefeningen - Afstemming van het lichaam
· Wervelkolomoefeningen - laat de pijn in wervelkolom en je hele rug
· Ontspan de zenuwen / Ontspanning
· Stijging van het immuunsysteem
· Versterking van je spieren, pezen en banden
· Aarding op aarde, zelfvertrouwen vergroten

​Wat oefenen we
· Qigong 8 stukjes Brokaat (Baduan jin) - de meest voorkomende klassieke en zeer gemakkelijk te leren Qigong, rekken, opening van de sensatie van de energie en voering naar inwendige organen.
· 3 energieschommelingen - dynamische Qigong, Gods playing in the clouds, 5 dierlijke Qigong (dieper strekken). Dit zijn andere Qigong vormen en we zullen kijken naar de medische, energetische en spirituele aspecten van deze vormen.
· Ook het gevechtsaspect van Martial Arts, zoals basisstoten, trappen en houdingen, die ook belangrijk zijn voor het uitvoeren van een juiste manier van Qigong.
· Taoïstisch ademwerk zal een speciale bonus zijn voor het hele programma (verdieping van de ademhaling, zodat er meer zuurstof in het lichaam komt, organen beter werken, innerlijke organen masseren, adem veranderen in Qi).

Voor gevorderde beoefenaars is er een speciaal programma, gericht op hun eigen niveau van Martial Arts, inclusief de hele vorm van Tai Chi Style Yang, Family Yao.

Deze week wordt gegeven door Eva Bergerova. Zij spreekt Engels, maar kan ook redelijk goed Nederlands spreken en verstaan.

Preau is een plek om tot jezelf te komen, te genieten, verbonden te raken en weer op te bloeien. De accommodatie, het eten, de natuur, de mensen van Preau en de ruimte om te genieten, maken de week compleet. Iedereen kan deze week meedoen.

Lees meer over de verblijfskosten op https://www.preau.nl/qigong of boek je plek via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl

Na deze week zullen Saryo en Eva de dansweek "Alchemie van het Hart" geven. De zal plaatsvinden van 29 juli t/m 5 augustus. Kijk op https://www.preau.nl/5-ritmes. Deelname aan beide weken geeft een recht op 10% korting.

Meer informatie kun je krijgen bij:
Eva Bergerova: +31 6 23883406 | eberger@seznam.cz
Saryo van Lakerveld: +31 6 48152072 | saryo@kpnmail.nl

Datum & Tijd: 22 (17.00) - 29 juli (10.00)
Prijs: €295,00 (275,00 voor 1 juni). Dit is excl verblijfskosten.
Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl

Voor meer informatie over het verblijf, kijk op https://www.preau.nl.
Evenement / Agenda delen: