Lichtwerk in relaties

Lightworker Academy
11-06-2022
Centrum Oohm, Vogelenzang
Noord-Holland
€149
healing
nieuwe-aarde


Workshop (1 dag) 'Lichtwerk in Relaties'

Je bent van harte welkom bij de workshop 'Lichtwerk in relaties'. In deze intense en transformerende workshop houden we onze (liefdes)relaties tegen het licht. We onderzoeken dat wat donker is en getransformeerd mag worden. Wat in de relatie stokt en stroomt niet meer? Wat is nog niet gezien?

Vanuit het menselijk hart
In de ochtend kijken we vanuit het menselijke hart. Wat speelt er? Waar loop je tegenaan? Welk hechtingspatroon heb je? Hoe zit het ook alweer met irritaties en oordelen? Hoe ga je om met emoties en gevoelens die de ander in jou triggert?

De relatie vanuit de ziel bekeken.
In de middag kijken we met de ogen van ons grote, kosmische hart: waar gaat het in deze relatie werkelijk over? Wat maakt dat jullie samen zijn? Wat wil er vanuit de ziel ervaren worden?

In een klein groepje van maximaal 6 deelnemers is er alle ruimte om je persoonlijke vragen op tafel te leggen en te onderzoeken. Mocht je partner mee willen, is dat helemaal mooi. Mocht je geen partner hebben, maar vorige relaties willen onderzoeken, kan dat ook. Ook relaties met kinderen of ouders passen in deze workshop. Iedere relatie waarin we getriggerd worden, biedt een mooie ingang tot onderzoek. De enige voorwaarde voor deze workshop is een open mind en de bereidheid te onderzoeken.

Praktisch
Data:
Zaterdag 14 mei 2022 (vol)
Zaterdag 11 juni 2022 (nog vier plekken beschikbaar)

De workshop is van 10 uur tot ongeveer 16.30 uur. We verblijven in het prachtige centrum Oohm gelegen aan de Kennemer duinen.
Hier krijgen we een heerlijke biologische en vegetarische lunch. Koffie, thee en versnaperingen staan de hele dag voor je klaar.

Jouw bijdrage aan deze transformerende dag is € 149,00. (inclusief 21% btw, lunch, koffie, thee en versnaperingen)
Wil jij hierbij zijn? Je bent van harte welkom: info@lightworker-academy.nl

Wat anderen over Irene zeggen:
(zie voor meer referenties en filmpjes van oud-cursisten: /irene/referenties

‘Irene heeft een liefdevolle en krachtige persoonlijkheid. Ik heb ongelofelijk veel van haar geleerd.’ (Simone, 29)


‘Irene is een mooi mens: liefdevol, licht en vol humor.’ (Bea, 55)

‘Op een betrokken en enthousiaste manier geeft Irene les. Ik ervaar haar als een oude wijze ziel.' (Roel, 45)
Evenement / Agenda delen: