MaanCyclus Activatie – een 30 daagse reis voor vrouwen

4Windsenergy
18-06-2023
20:30
waar je bent
Online
€177,-


Maan cyclus Activatie ☽ ◯ ☾

De 30- daagse online reis door de mysteriën van de maan en jouw maantijd. Door de maan ritmes te koesteren en jouw eigen bio- energetisch en emotionele responsen hierop alle ruimte te geven, ontwaakt een oeroude herinnering en een weten diep in jouw Womb. In deze 30-daagse brengen we de verloren draden van jouw vrouwelijke MaanZelf terug in het licht en weven we ze terug in Heelheid.

18 juni: Aarde Womb Menstruatie Ceremonie + live Transmissie ( start 20.30 uur) Nieuwe Maan
26 juni: Womb Tuin van Eden Ceremonie + live Transmissie ( start 20.30 uur)wassende maan
3 juli: Zwarte Madonna Ceremonie + live Transmissie ( start 20.30 uur) Volle Maan
10 juli: Ketel van de Wijze Vrouw Ceremonie +live Transmissie ( start 20.30 uur)afnemende maan
17 juli: Yoni Puja Blessing + live transmissie ( start 20.30 uur) Nieuwe Maan

Deze 30-daagse reis kun je volgen als vrouw, jong of oud, dus zeker ook als wijze vrouw in de menopauze. Het helpt je te weer af te stemmen op de natuurlijke ritmes van de maan en jouw fysieke of energetische menstruatie. Deze reis brengt je weer in verbinding met de alchemie die we hebben met de maan en brengt vernieuwing en voeding in jouw leven. In deze reis stem je jouw krachtcentrum af op de nieuwe golven die vanuit het Galactische Womb Centrum uitgezonden worden.

Daarnaast zijn er in deze 30-daagse 5 sjamanistische Ceremonies die we gezamenlijk zullen volgen in onze eigen ruimte: Op de nieuwe maan, op het eerste kwartier, op de volle maan, op het laatste kwartier en de nieuwe maan. De ceremonies starten op deze avonden om 20.30 uur. Rond 21.00 uur starten de transmissies en tegen 22.00 uur eindigen de gezamenlijke avonden.

Er is niets dat moet en jij kunt zelf besluiten hoe diep je wilt gaan.
Evenement / Agenda delen: