Alternatief Advent Vieren

Marieke op het Strand
30-11-2022
07:00
Online
Online
€0
gratis
healing
meditatie


Zondag 27 november is het eerste advent. Het is altijd een beetje gek, want sinterklaas moet nog komen, maar advent is al begonnen. Dat komt omdat advent de periode is van de laatste 4 weken voor kerst. En als je terug telt, dan zitten we meestal al in november. Dit jaar dus op 27 november. Dan start ook weer een nieuwe ronde van Alternatief Advent te Vieren.

En jij kunt GRATIS meedoen!

Het is heel fijn om in de donkere dagen naar kerst/de winterwende (langste nacht en kortste dag) een aantal momenten voor jezelf te hebben. Momenten waarin je even naar binnen kunt keren. Dichter bij je hooggevoelige zelf. Dichter bij je natuur. Dichter bij wie je ten diepste bent. Waarin je het Licht in jezelf kunt zoeken om vervolgens te laten groeien.

Hoe werkt het?

* Je ontvangt 4 weken per mail inspiratie. Elke week is er op zondag een kort symbolisch verhaal, op woensdag een korte opdracht of oefening en op vrijdag een verrassing.
* We starten zondag 27 november op eerste advent en eindigen op 25 december eerste kerstdag.
* Elke week is er een ander thema, maar ze gaan altijd over Licht. De thema's zijn: je licht ontsteken, engelen, vreugde en je innerlijk kind.
* Voor wie dat wil is er een speciale FB-groep: Alternatief Advent Vieren. PS. Je kunt ook zonder FB prima meedoen met Alternatief Advent Vieren!
* En er zijn kado's te winnen.

-> Meer weten en aanmelden? Ga naar www.mariekeophetstrand.nl/advent. Laat je naam en emailadres achter. Dit kan nog de hele week na 27 november.

Je bent van harte welkom. Dus ook als je deze week nog wilt instappen.
Evenement / Agenda delen: