Ecstatic Dance Breda: DJ Leela + Janneke Bexkens & Michelle Verhoeks + Margreet Sanders

Ecstatic Dance Breda
30-12-2022
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€25,50
groepskorting
ceremonie
muziek, zang en dans


Een Ecstatic Dance Special op de drempel van het nieuwe jaar, waarin we loslaten wat ons niet meer dient en onze verlangens vanuit flow ons leven in dansen. Time to Re♥New.
Wat uitgebreider deze avond …
We openen deze avond met een Ceremonial Performance & Guided Movement door Janneke Bexkens & Michelle Verhoeks. Een voorstelling over de diepte van bewegen op de golven, naar binnen of naar buiten bewegen, balans vinden in stilte en storm.. en vanaf hier nemen Janneke en Michelle je mee in jouw eigen wave naar de Ecstatic Dance. Deze coproductie van Janneke (danseres, danstherapeut) en Michelle (hoepel & beeldend kunstenaar) is een gloedje nieuw, dus zijn ze erg enthousiast om jullie allemaal te mogen verwelkomen!
Daarna verwelkomen we DJ Leela - The Dance of Life. De in Amsterdam residerende DJ en handpan muzikant.
(Bekend van o.a. Tantric Bliss festival, Odessa Amsterdam, Eagle’s Nest Guatemala.)
Leela = Sanskriet voor “De dans van het leven”. Hij nodigt je uit om met een speelse houding zowel de donkere als de lichtheid van het leven te omarmen in je dans. Leela's DJ-sets zijn muzikale reizen die gaan van klassieke muziek tot ambient vibes, van salsa tot trap en alles daartussenin. In zijn sets mengt Leela vaak LIVE ontspannende stukjes muziek met de handpan en andere live instrumenten, waardoor de hele reis een diepere ervaring wordt.
Vanuit de laatste noten tijdens de Ecstatic Dance gaan we naadloos over in het Klankbad van Margreet Sanders. Van de muziek van dj Leela en de beweging naar buiten toe, naar de reis in je lichaam door middel van klank en vibratie. Het klankbad geeft als het ware een innerlijke massage en zorgt ervoor dat je energie vrij kan stromen tot je in een staat van volledige ontspanning komt.
Een heerlijke manier om deze avond af te sluiten en met een fijn gevoel huiswaarts te keren.

Tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/ecstatic-dance-breda-dj-leele-jannek

Ecstatic Dance met DJ Leela & Performance Ceremony € 25,50
Duo ticket (2 personen) Ecstatic Dance DJ Leela & Performance Ceremony € 42,95
(Beperkt beschikbaar.)

Servicekosten € 0,79 per ticket.
Evenement / Agenda delen: