Familieopstellingen ochtend

Nijman Coaching & Trainingen
16-12-2022
09:30
Fort Vreeswijk, Nieuwegein
Utrecht
€ 109 / € 39
healing
workshop


Deelname aan een Familieopstellingen ochtend inclusief uitwerken van een thema/vraag of als representant op 16 december.

Waar we vandaan komen heeft een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons werk en privéleven. We nemen patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren. Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden en geschiedenis. In zakelijke context kunnen schijnbaar complexe problemen ontstaan doordat een paar simpele regels worden geschonden. Met behulp van familie- en organisatieopstellingen kan inzicht worden gekregen en een beweging worden ingezet naar het oplossen van problemen en doorbreken van patronen.

Nijman Coaching & Trainingen organiseert regelmatig familie- en organisatieopstellingendagen waar iedereen aan kan deelnemen en een privé of zakelijke vraag uit kan worden gewerkt in een opstelling. Vincent Nijman is Sjamanistisch Opsteller, Systemisch- en Traumatherapeut en NLP Coach.
Evenement / Agenda delen: