Van Oud naar Nieuw, tussen kerstkrans en oliebollen

Loes Vrolijk, Kern Coaching en Training
29-12-2022
13:30
Gouda
Zuid-Holland
€ 75,--
workshop


Het Spel van Creatie en Manifestatie
Met helend licht

Wat wil je tegenkomen in 2023?
Wat wil je dat er opbloeit en waar wil jij vuurwerk voor afsteken?
Het zijn geen eenvoudige tijden op aarde en dit vraagt van ons om ons af te stemmen op het veld van licht en potentie. Deze workshop geeft hier op speelse wijze vorm aan.

Door stil te staan bij wat je wilt, en je innerlijke kracht in te zetten op een effectieve manier, kun je de kans dat dit ook echt werkelijkheid wordt enorm vergroten! Je wordt uitgenodigd om te doen – en te bereiken – waar jij blij van wordt en wat goed is voor ‘het grotere geheel’. Als deze twee aspecten op elkaar afgestemd zijn, gaat creëren moeiteloos en kunnen wonderen plaatsvinden!

Het oude is voorbij, het nieuwe is al geboren!
Deze workshop in Gouda gaat over de mijlpaal waarbij je afscheid neemt van 2022 en 2023 verwelkomt.
De Kersttijd nodigt je uit om naar binnen te gaan, te reflecteren op de krachtige lichtbron in jezelf en voor je te zien hoe je deze in de buitenwereld vorm kunt geven. Het nieuwe jaar ligt blanco voor je en het is traditioneel de tijd van ‘de goede voornemens’.

In de workshop Van Oud naar Nieuw neem ik je mee om in een meditatie terug te kijken op 2022 en te kiezen wat je meeneemt uit dit jaar. We geven geen aandacht aan wat je niet wilt meenemen, immers wat aandacht krijgt groeit.

Het vraagt om een moedig hart om te kiezen voor wat je zielsgraag wilt tegenkomen in het nieuwe jaar vol mogelijkheden. Het vraagt van je om duidelijk te zijn en te geloven dat het mogelijk is, ook voor jou, om je levenspad in 2023 enthousiast en geinspireerd te vervolgen en jezelf magnetisch te maken voor wereldse en magische steun.

Met een bonus bij vroegboeken!

Loes Vrolijk
Evenement / Agenda delen: