Livestream meditatie Prema Baba

Marieke krista-Engelbregt
09-12-2022
20:00
Thuis of locatie
Noord-Holland
€ 20.00
meditatie


Lieve vrienden van Prema Baba,

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat Baba de eerste livestream voor Europa heeft gegeven.

Het was bijzonder voor me om het met jullie allemaal te delen. De ontspanning, de heling en de diepe ervaring van verbinding, dank jullie daarvoor!

Ik heb na de meditatie mooie, ontroerende en dankbare emails en reacties ontvangen, ook dank daarvoor!


De komende livestream is 9 december om 20.00 uur s’avonds.

Voor degene die zich daarvoor willen aanmelden, (als je dat nog niet hebt gedaan) stuur me maar even een email, dan voeg ik je naam toe. Voor informatie over donaties zie onder de mail.

Voor de zekerheid even de vermelding voor degene die thuis kijken: ik probeer de link op 9 december begin van de middag te versturen, maar als je hem niet terugvindt in je mail: check je spambox.

Wie samen wil kijken is welkom op de zolder van de Van Reenenschool, Spaanschepad 1, Bergen. Probeer op tijd aanwezig te zijn (19.45 uur).

Mocht je een bijzondere ervaring willen delen, van de meditatie, of iets wat je na de meditatie hebt meegemaakt, voel je vrij om het met me te delen via de mail en als je wilt zal ik ervoor zorgen dat je reactie naar Baba wordt gestuurd.

Voordat de meditatie-satsang begint stuur ik een lijst met namen door naar Baba & Amy Kalamananda, zodat ze weten wie er deelnemen aan de sessie.

Weet je anderen die ook graag de meditatie willen ervaren?

Breng je vrienden mee en deel het geschenk van Licht & Liefde!

Liefs,

Oshianna

Marieke Krista

Evenement / Agenda delen: