Nieuwjaars Klankhealing (lig)concert (20.30 uur)

Inresonantie
07-01-2023
20:30
Kerkje "De Terp" Oudorp (Alkmaar)
Noord-Holland
€ 25,--
healing
meditatie


Nieuwjaars Klankhealing (lig) Concert

Een heerlijk ontspannen begin van het nieuwe jaar en tevens een gelegenheid om jouw intentie voor 2023 kracht bij te zetten. Laat je meenemen op een innerlijk reis, op de klanken van onze instrumenten, ervaar de helende frequenties van Licht en Liefde.

Terwijl je comfortabel ligt op een matras wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren. Langzaam zal de ruimte zich vullen met de klanken en kan je ervaren hoe de frequenties jou ont-moeten en gaan mee resoneren met jouw unieke natuurlijke trilling. Tijdens het concert begeven wij ons tussen de deelnemers en bespelen hierbij diverse inheemse instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo en diverse andere instrumenten.
Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de klankbeleving. Zo wordt een energieveld opgebouwd, van intentie en frequenties. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Wij noemen dit “het veld van gelegenheid” waar alles mag en niets moet.
Een ieder kan eruit halen wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel.
Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart. Na afloop is er een kopje thee en alle tijd en ruimte om weer rustig terug te komen.

In verband met de beschikbare ruimte is reserveren nodig.


Evenement / Agenda delen: