Contact met het kind dat je was

Rob Derksen
19-01-2023
10:00
De Oase Nieuwland
Utrecht
€140
kwantum korting
healing
workshop


Deze dagworkshop geeft een enorme boost aan je persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, heling en transformatie. Er kunnen maximaal 8 personen aan deelnemen.

Waarom werken met het kind in jou?Onverwerkte, emotioneel beladen gebeurtenissen uit de jeugd laten een verwond Innerlijk Kind in ons achter. Daardoor reageren wij soms op een ‘onvolwassen’ manier op situaties; vanuit pijn en disbalans.
Gebeurtenissen vragen om heling en transformatie, anders kunnen wij niet vanuit onze autonome kracht leven.

Om in je kracht te komen is het belangrijk dat je jeugdtijd geheeld wordt. Het ‘kind in jou’ zal dan opgroeien, waardoor jij jouw kwaliteiten beter kunt gebruiken en meer zult handelen vanuit kracht en minder vanuit emoties.


Wat gaat deelname je opleveren?Door het oppakken van je Innerlijk Kind kom je in verwerking en transformatie. Emoties en angsten zullen verminderen. Je gaat je krachtiger voelen. Je durft meer voor jezelf op te komen en je te laten zien en te stralen.
Je gaat meer leven vanuit je hart, je komt dichterbij jouw passie en voelt zuiverder je gevoel en intuïtie.
Psychische klachten, andere disbalansen en ziektes zullen minder worden.

De prijs in inclusief lunch.
De dag duurt van 10:00 tot ongeveer 16:30 uur.

Je kunt je alleen voor deze workshop inschrijven, of je kunt het combineren met de andere 2 dagworshops: 'Werken met je schaduwkanten' en "De reis van jouw Ziel'.
Als je voor 2 workshops inschrijft, dan betaal je € 125,- per workshops en boek je ze alle 3, dan betaal je per workshop € 110,-.

Adres:
De Oase

Geer 37
4243 JS Nieuwland

Inschrijven graag via mail. Voor meer info over Rob Derksen, klik op zijn website.
Evenement / Agenda delen: