The HALO Experience

Eyra Moon en Mathieu Iking
24-11-2022
19:30
Gulden Hart, Arnhem
Gelderland
€65
ascensie
healing


Deze unieke, transformerende helende reis bestaat uit 2 sessies met o.a. een geleide meditatie, Source Healing, Sound Healing en Subconscious Mind Clearing.
Tijdens de eerste sessie faciliteert Mathieu Source Healing, dat op lichaam en energieniveau werkt.
De helende frequenties ruimen blokkades op en activeren het zelfhelende vermogen van het lichaam om daar waar nodig balans te brengen. Tijdens deze sessie geeft Eyra Sound Healing met haar stem en de helende vibraties van de handpan.
Na de sessie is er gelegenheid om je ervaring te delen. Dan volgt een korte thee pauze om even te gronden.
De tweede sessie is een geleide meditatie maar is zoveel meer dan dat. Met haar helende stem, neemt Eyra ons mee op reis waarbij het oude dat niet van ons is en nooit is geweest, met zachte hand naar boven wordt gehaald om te transformeren. Hierin is zij slechts de boodschapper van wat doorkomt vanuit het hogere zelf van de aanwezigen, waardoor de waarheid op diep niveau geïntegreerd wordt. Tijdens deze visualisatie faciliteert Mathieu diepe helende bron frequenties die vooral op zielsniveau hun werk doen en je in contact brengen met je essentie.
De HALO werkt als een frequentie booster, omdat we vanwege het loslaten in een steeds hoger trillingsfrequentie komen. In deze tijdlijn bevinden zich andere mensen en nieuwe ervaringen, die in alignment zijn met je blauwdruk. Hoe meer we loslaten wat niet van ons is, hoe dichterbij we onze essentie komen, hoe meer flow we ervaren in het leven. Omdat dit is wat het Universum voor ogen had toen het ons maakte.
****
Eyra en Mathieu zijn vanaf 23 november a.s. weer on tour in Nederland en ook beschikbaar voor privé sessies! Mathieu faciliteert daarnaast ook de Personal Reconnection (activatie lichtlichaam) en Eyra geeft intuïtie trainingen en de Wheel of Truth (Medicijnwiel).
MEER INFORMATIE EN AANMELDEN:
https://www.sourcehealingibiza.com/tour-nl.html
****
WEBSITE EYRA:
www.eyramoon.com/events
WEBSITE MATHIEU:
https://www.sourcehealingibiza.com/
Evenement / Agenda delen: