Een kus van het universum – El Lensen

Huis van Transformatie
02-12-2022
14:00
Moergestel
Noord-Brabant
€30
muziek, zang en dans
workshop


Een kus van het Universum – El Lenssen

Speciale voorstelling!

In klank, woord en beeld brengt levensbezieler en inspirator El Lenssen een speciale voorstelling op de planken, die laat zien hoe je van binnenuit ruimte kunt creëren om het leven te omarmen, op welke manier dan ook. De voorstelling ‘Een kus van het Universum’ verhaalt over het leven en bevrijding. Humoristisch, diepzinnig, verstillend en ‘wakker alert’ reis je al luisterend en invoelend mee op de lyriek van het bijzondere levensverhaal van El. Met anekdotes, korte liedmomenten en bijzondere persoonlijke verhalen laat El Lenssen zien hoe het voelt als je de vrije vlucht neemt in het leven en de wonderlijke momenten, die ons allemaal overkomen, echt laat indalen. Opeens besef je dat je zo nu en dan werkelijk wordt aangeraakt door het Universum. In deze voorstelling gaan verbeeldingskracht en onze metafysische realiteit naadloos in elkaar over. Een kus van het Universum, lichtvoetig en met humor, laat je verwonderd achter met de wetenschap: Er is meer!

De voorstelling zelf duurt 1,5 uur non-stop, daarna is er tijd voor koffie/thee en informeel napraten.

Over El Lenssen
El Lenssen is sinds het jaar 2000 werkzaam als Levensbezieler en Inspirator en mocht duizenden mensen enthousiasmeren en inspireren richting te geven aan hun leven. Ze hielp mensen hun leven te herpakken en is de levenskunst eigen onze metafysische realiteit concreet en zelfs toetsbaar te maken. Tot op de dag van vandaag vinden mensen uit heel Nederland en voorbij onze landsgrenzen de weg naar haar praktijk en bedrijf. Haar creativiteit, muzikaliteit, gave van het woord, humor en levensplezier komen in haar levenswerk op pure wijze bij elkaar. Ook het toneel is nu haar platform.

De schilderijen die in deze voorstelling worden gebruikt dienen als functionele decorstukken. Ze zijn gemaakt door Hans van Gemert, kunstenaar in woord en beeld. Hans is ook muzikant en bespeelt het keyboard tijdens deze voorstelling.

De foto’s van El die op deze pagina zijn weergegeven zijn gemaakt door Boy van Elten Fotografie.

Inschrijven
Klik daarvoor op de link achter 'Website' bovenaan deze pagina.
Evenement / Agenda delen: