Mantra’s – Frequenties van de Kosmos

Hartstreling Tantra
03-11-2022
19:30
Praktijkruimte Hartstreling, Westervoort
Gelderland
€35
meditatie
muziek, zang en dans


De kracht van Mantra’s was al bekend in de verre oudheid. Men zong al mantra’s voordat de eerste religieuze geschriften bestonden waarin ze beschreven werden. En ondanks millennia, waarin veel veranderde, zijn mantra’s blijven bestaan.

Bij het woord mantra denken we vaak aan India. Toch zijn mantra’s wereldwijd bekend, zij het vaak onder andere namen. Tegelijk trekken de mantra’s uit India het sterkst, omdat dit de langste doorgaande traditie met mantra’s is. En de best gedocumenteerde.

📿 Kracht van mantra's 📿

Mantra’s hebben sterke werking, omdat ze de frequenties en daarmee de energieën van de Kosmos bevatten. Door mantra’s te zingen of te ‘vibreren’, baad je jezelf in die energieën. Je haalt de Kosmische krachten naar je toe.

Mantra’s worden daarom ingezet voor gezondheid, geluk, bescherming, maar vooral voor spirituele ontwikkeling. Dagelijkse mantra’s zorgen voor een boost voor je spirituele groei.

📿 Goden en elementen 📿

Er zijn veel verschillende mantra’s. De meeste mantra’s zijn gericht aan een god of godin. Sommige zijn voor het versterken van een element in ons of algemeen heilzaam.

In deze workshop leer je verschillende mantra’s en hoe die toe te passen. Je gaat begrijpen wanneer je welke mantra gebruikt en waarvoor. Niet (alleen) mantra’s zingen, omdat het fijn voelt, maar gericht kunnen gebruiken om er het meeste uit te kunnen halen voor je spirituele ontwikkeling en je leven.

📿 Verering en offers 📿

Zo kun je mantra’s ook gebruiken om een god of godin te vereren en daarmee zijn of haar kracht aan te roepen om je te helpen op je spirituele pad, bij je meditatie of in je ritueel. Ook kun je mantra’s gebruiken om een offer te brengen aan een god of godin. Uit dankbaarheid of liefde.

📿 Persoonlijke mantra 📿

Keer op keer wordt er in de geschriften herhaald dat de krachtigste mantra je persoonlijke mantra is. Deze mantra moet je krijgen en is er niet eentje die je zomaar kunt kiezen. In deze workshop is er ook de mogelijkheid om een persoonlijke mantra te kunnen krijgen, als je dat wil. Let op: er is geen garantie dat je er een krijgt, want wij krijgen niet voor iedereen die erom vraagt een mantra door.

📿 Inhoud workshop 📿

Waarom mantra’s: betekenis en belang
Bija mantra’s
Mantra’s voor verering
Mantra’s als offers
Aantal herhalingen en het belang daarvan
We gaan natuurlijk verschillende mantra’s zingen en ‘vibreren’
Voor wie wil: persoonlijke mantra

Deze workshop is dus meer dan een avond mantra’s zingen, het is leren wat mantra’s voor je kunnen betekenen en hoe je er nog veel meer uit kunt halen.

📿 Voor wie 📿

Deze workshop is voor iedereen die nieuw is met mantra’s en deze wil leren.

Het is ook voor iedereen die al vaker mantra’s gezongen heeft of deze gebruikt heeft en verdieping wil.

Klik hier voor meer informatie over de Mantra-workshop: https://hartstrelingtantra.nl/evenement/mantras-frequenties-van-de-kosmos/

Direct aanmelden? Klik hier: https://hipsy.nl/shop/6218-mantras-frequenties-van-de-kosmos

📿 Praktisch 📿

Datum: donderdag 3 november
Tijden: 19:30-23:00 (ontvangst vanaf 19:00)
Locatie: Praktijkruimte Hartstreling
Adres: Schraaweide 2 in Westervoort
Max. deelnemers: 6
Bijdrage: € 35,-
Aanmelden: via https://hipsy.nl/shop/6218-mantras-frequenties-van-de-kosmos

Heb je ook interesse in onze andere Tantra-bijeenkomsten (Tantra-avonden, Sharing Circles, workshops en retraites)?
Klik hier voor de agenda: https://hartstrelingtantra.nl/evenementen/

📿 Meer informatie 📿
Kijk op https://hartstrelingtantra.nl/evenement/mantras-frequenties-van-de-kosmos/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl
Evenement / Agenda delen: