Dagworkshop Artjournaling- een reis met ontelbare mogelijkheden

Creatief vanuit het hart, Marcelle Niland
13-01-2022
00:10
Creatief vanuit het hart, Haren, (GN)
Groningen
€80,00
Uncategorized
workshop


Workshop art journaling – een reis met ontelbare mogelijkhedenEen art journal is letterlijk vertaald een kunstdagboek. In 2017 kwam ik er voor het eerst mee in aanraking en ik werd er meteen door gegrepen. Aanvankelijk om me iedere dag, al is het maar tien minuten, creatief uit te drukken. Uiteindelijk wel een van de fijnste creatieve uitingsvormen voor mij. Ik geef mij over aan mijn stemming van die dag en zie wat er mag ontstaan.

Experimenteren met vorm en kleur, materialen, reliëf, tekst, afbeeldingen, verschillende soorten achtergronden, diepte maken door verschillende lagen, van gewoon kijken wat er ontstaat tot je eigen persoonlijke verhaal. En het fijne is dat het nooit fout kan gaan! Alles is goed want het is jouw eigen unieke creatieve expressie. Als je je gevoel en handen durft te volgen ontstaat er een prachtig eindresultaat. Wat wordt er in jou geraakt door een bepaald(e) vorm, kleur of materiaal? Durf jij buiten de lijntjes te kleuren, uit je comfortzone te gaan?

Het is niet het eindresultaat dat telt maar de weg er naar toe. Uit je hoofd, in je lijf! Geen vast plan van te voren. Een heerlijk meditatieve manier van werken.

Ik neem je mee in het maken van een basis (op verschillende manieren) waarop je je dan volledig op jouw manier kunt uitleven. We werken op verschillende soorten en maten papier zodat jij kunt voelen en ervaren wat het best bij jou past. En natuurlijk sta ik je met raad en daad terzijde!Er is plaats voor 4 personen.

Kosten 80 euro, dit is inclusief materialen, koffie/thee/lekkers en soep voor bij je zelf meegebrachte lunch

Tijd: van 10 tot uiterlijk 17 uur

Waar:bij mij thuis

Evenement / Agenda delen: