PILOT, Yoni vilten

Creatief vanuit het hart
27-11-2022
10:00
Creatief vanuit het hart, Haren, (GN)
Groningen
€40,00


Al ruim een jaar ben ik bezig met het vilten van yoni's. Ik vind het heerlijk om te doen en ik wil het je graag leren. Er kwamen zoveel positieve reacties en er wordt zelfs gevraagd of ze te koop zijn. Op dit moment heb ik geen plannen om te gaan vilten voor de verkoop, dat voelt voor mij niet kloppend. Voor mij is het essentieel dat jij zelf met jouw handen en in jouw energie gaat vilten, dan klopt het eindresultaat helemaal.

Op termijn wil ik het proces van het vilten van een yoni inbedden in meditatie en lichaamswerk. Voor dat zover is mag ik eerst gaan ervaren hoeveel tijd het vilten van een yoni neemt in een groepje vrouwen dat nog nooit gevilt heeft. Geen haast maar juist in alle rust en meditatief. Natuurlijk beginnen we wel met het zakken in ons lijf en het contact maken met onze yoni, we gaan vilten en gaandeweg kijk is wat er nodig is. Voor mij is het experimenteren om uiteindelijk tot een volwaardige dagworkshop te kunnen komen.

Er is plaats voor 4 vrouwen per workshop. Ik geef de workshop bij mij thuis.

We beginnen om 10 uur, ik zorg voor koffie/thee lekkers en een soepje, je brengt je eigen lunch mee.

De eindtijd staat volledig open maar is om uiterlijk 17 uur. Als we eerder klaar zijn stoppen we eerder maar we gaan door tot iedereen tevreden is met haar resultaat.

Omdat dit een pilot is betaal jij slechts 40 euro voor deze workshop.

Evenement / Agenda delen: