Real superpowers (kids)

yes my bliss
16-11-2022
15:00
roermond
Limburg
€33


Zet je licht aan en zie in het donker.

Leer geblinddoekt alles te zien wat je anders met je twee ogen open zou zien, je kunt kleuren, vormen en de mensen om je heen geblinddoekt zien.

"Directe informatieve waarneming" is een opwindende mogelijkheid of methode voor kinderen zonder hun ogen te kunnen zien. Wetenschappelijk bewezen maar in Nederland nog weinig bekend. We zijn allemaal in staat, als we het eenmaal hebben geleerd, om geblinddoekt en gesloten te zien (bijna op dezelfde manier) net zoals we onze omgeving kunnen zien met onze ogen open.

Het bewustzijn van kinderen vergroot en het verhoogt de vibraties van hun energie. Hierdoor zal het geheugen en concentratievermogen worden versterkt. Het verhoogd de weerbaarheid van kinderen en het verbeterd hun intuïtie. Het opent deuren naar vaardigheden waarvan ze zich niet bewust zijn dat ze die hebben.
Het activeert hun vermogen om te zien, lezen en spelen zonder hun fysieke ogen te gebruiken. Doordat de kinderen hun eigen energie gaan gebruiken en uitzenden kan dit een direct positief effect hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=UkWRag9DrTQ.


5 t/m 12 jaar
iedere woensdagmiddag van 15:00/16:00 of zaterdagen van 13:00/14:00
Kosten €33 per keer of in een keer €250
Wanneer je akkoord gaat met deze training stem je in met 8 sessies.
Wil je meer info of bij interesse stuur een bericht naar
info@yesmybliss.nl of 0629441678
Evenement / Agenda delen: