Dolfijnen – Walvissen – Mensen in Verbinding

Saskia Bosman
21-12-2022
19:30
Online
Online
€15
webinar


Online lezing met geleide meditatie(s) door Dr. Saskia Bosman, bioloog

Wat voor wezens zijn dolfijnen en walvissen? Kunnen wij met hen communiceren, zwemmen, spelen en samenwerken? Willen zij dat ook? Hoe zien zij mensen?

Wetenschappers hebben ontdekt dat walvissen en dolfijnen (inclusief bruinvissen) enorm intelligent, gevoelig en zelfbewust zijn en zelfs culturen hebben. Ook intuitieve, gevoelige mensen die telepathisch in contact met hen staan weten dit en vertellen er wereldwijd dezelfde verhalen over, zoals: de mensheid heeft een technologische cultuur, walvissen en dolfijnen hebben bewustzijnsculturen. Wat willen ze ons leren? Ze bieden aan ons te helpen bij onze ontwikkeling tot een bewustzijnscultuur, die vanuit liefde en in harmonie leeft met de natuur. Dolfijnen en walvissen kunnen met hun sonar en hun energie ons zelfgenezend vermogen stimuleren, ze kunnen met hun bewustzijn reizen over de aarde en door de kosmos en zelfs zichzelf teleporteren. Ze maken deel uit van een grote, intergalactische gemeenschap van walvisachtigen. Saskia Bosman is wetenschappelijk (als bioloog) en intuïtief en zal zowel wetenschappelijke als spirituele informatie over de dolfijnen en walvissen delen, dit alles op een begrijpelijke, niet-technische wijze en rijk geïllustreerd met foto’s, filmpjes en meditaties.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker en verdiept zich al 40 jaar in biologie, bewustzijn en innerlijke groei. Zij heeft vele bijzondere ervaringen gehad met walvissen en dolfijnen en ontdekt dat deze ons kunnen helpen mooie kwaliteiten in onszelf naar voren te laten komen. Saskia organiseert reizen om (respectvol!) te zwemmen met wilde dolfijnen in de Azoren.

Kom het horen in deze online lezing.

Online via Zoom.

Datum en tijd: woensdag 21 december 2022, 19:30 – 22:30 uur.

Bijdrage: EUR 15,- per deelnemer (dus niet per computer). Achteraf kijken kan ook.

Aanmelden: via de ticket knop op https://inspiradiance.nl/activiteit/dolfijnen-walvissen-mensen-in-verbinding-6/. Na ontvangst van je aanmelding en betaling ontvang je de Zoom link. Voor vragen kun je terecht bij inspiradiance@gmail.com.

Privacy verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: