Sleutels tot verjonging, rust en evolutie in 1 dag!

Saskia Bosman
11-12-2022
10:00
Online
Online
€115
workshop


Workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog, bewustzijnstrainer

Evolueren wij mensen nog? Zo ja, kunnen wij dat bewust? Het antwoord is: ja, als we uit de stress komen! Deze workshop is gericht op het herontdekken van innerlijke rust, vrede en liefde, het in je eigen creatiekracht komen en op de ontwikkeling, van binnen uit, van je al of niet verborgen talenten, met als bijwerking: verjonging! Iedere mens heeft een oneindig potentieel in zich. Iedere mens is daarom van nature gericht op zelfheling en groei. Met ons allen staan we op het punt een enorme evolutiesprong te maken! Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Beide staan in het werkboekje dat je zal ontvangen. Zo wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de informatie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar.

Neuroplasticiteit: naar een optimale hersenbedrading

Als mens ontwikkelen we ons gedurende ons hele leven, als kind en ook als volwassene. Met al het nieuwe dat we leren worden er nieuwe verbindingen tussen de cellen in de hersenen aangelegd (wat neuroplasticiteit heet), zodat het geleerde automatisch wordt en we ons op deze basis bewust weer verder kunnen ontwikkelen. Meditatie heeft haar eigen gunstige invloed op de bedrading van ons hoofd-, hart- en buikbrein. Onze zintuigen gebruiken we slechts ten dele en kunnen we meer activeren. Hoe ver kan dit gaan? Onze 3 breinen kunnen ons hele andere ervaringen geven dan we nu hebben, zoals diepe verbondenheid en andere soorten tijd. Zijn wij onze breinen of hebben wij breinen? Bewustzijnsuitbreiding zonder drugs. Met bijbehorende meditatieve oefeningen!

Epigenetica: laat je cellen je DNA optimaal gebruiken

De wetenschap van de epigenetica toont steeds meer aan dat regulerende eiwitten (het epigenetische systeem) in de cellen onze genetische informatie kunnen blokkeren of deblokkeren en zelfs kunnen veranderen. Deze eiwitten regelen zodoende welke erfelijke informatie in ons DNA wel of niet tot uiting komt in ons lichaam. Wat stuurt deze regulatie? Stress en ontspanning hebben (naast voeding, beweging en een vervuild of schoon milieu) een sterke invloed op welke eiwitten wat doen en of hun werk tot ziekte of gezondheid leidt. Als je dit verder onderzoekt, wordt duidelijk dat ons bewustzijn in grote mate het functioneren van ons DNA stuurt. Meditatie kiest het meest gezonde landschap aan erfelijke informatie, om zich in het lichaam uit te drukken. Meditatie heeft via ons DNA ook een verjongende werking. Met bijbehorende meditatieve oefeningen!

Van persoonlijke groei naar bewuste evolutie.

De wetenschappelijke inzichten en oefeningen die tot nu toe aan de orde zijn geweest, zijn allemaal gericht op persoonlijke groei. Je maakt je eigen ‘huis’, je eigen lichaam tot op celniveau vrij van onnodige ballast en stress en maakt een basis voor groei. We zijn nu in het tijdperk van bewuste evolutie aangekomen, waarin je bewust bijdraagt aan de wereld die jij schept en in stand houdt. We staan aan de vooravond van een enorme evolutiesprong; we worden een nieuwe soort, die een hele nieuwe wereld gaat vormen en bewonen. Met bijbehorende meditatieve oefeningen!

Online via Zoom.

Data, tijd: zondag 11 december 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. Met voldoende pauzes. Tijdens de meditatieve oefeningen hoef je niet naar het scherm te kijken, hooguit tijdens de korte informatie- en interactieve perioden.

Deelnameprijs per persoon: € 115,- pp, inclusief een PDF werkboek.

Zorg dat je klaar hebt liggen: een aantekeningenboek en pen.

Aanmelden: via de ticketknop op https://inspiradiance.nl/activiteit/sleutels-tot-verjonging-rust-en-evolutie-in-1-dag/. Na aanmelding en betaling ontvang je de Zoom link. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail aan inspiradiance@gmail.com.

Aanvragen InspiRadiance Nieuws (verschijnt ca. 6x per jaar): hier.

Privacy verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: