Kosmos, Lichttaal en DNA

Saskia Bosman
07-11-2022
19:30
Online
Online
€15
webinar
workshop


Online lezing met geleide meditatie

Wat hebben deze met elkaar te maken? Vanuit de Kosmos komen steeds hogere energiefrequenties naar de Aarde, die codes dragen die onze sluimerende, nog ‘onbekende’ 98% DNA en hiermee nieuwe vermogens wakker kunnen maken als we deze willen ontvangen. Door de klank, vorm en kleur van Lichttaal kunnen we deze hoge coderingen onze cellen binnen geleiden en in ons DNA laten landen. Met de Kosmos wordt niet alleen de bubbel van sterrenstelsels bedoeld die we met (ruimte-)telescopen kunnen waarnemen, maar ook de hogere dimensies en het Bronveld voorbij deze Matrix van dimensies.

Uit het Bronveld komen sinds 2012 nog hogere dan Lichtfrequenties, namelijk de Plasmafrequenties en de Plasmataal coderingen die deze dragen. De Kosmos zit vol leven en bewustzijn dat ons en de Aarde wil helpen in het Ascensieproces. We worden hierin verrassend genoeg geholpen door hoog-intuїtieve en –intelligente culturen in de oceanen en door de natuur op het land, waaronder bomen. De basis van alles is onvoorwaardelijke, universele liefde. In de loop van de lezing worden interessante wetenschappelijke ontdekkingen aangestipt, die erop aansluiten. Wil je dit ook horen en ervaren? Dan is dit de lezing die het overzicht en de ervaring biedt!

We beginnen de lezing met een geleide meditatie om ons te aarden en een liefdevol veld neer te zetten.

Deze lezing is tevens een introductie van de online workshops Lichttalen en meer op zaterdag 19 november en DNA zelf-healing op zondag 18 december.

De spreker:

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Zij heeft vele bijzondere ervaringen gehad met walvissen en dolfijnen en ontdekt dat deze ons kunnen helpen mooie kwaliteiten in onszelf naar voren te laten komen. In de afgelopen jaren heeft ze (respectvol!) gezwommen met wilde dolfijnen in de Azoren en elders en daar ook walvissen ontmoet. Ze organiseert reizen om walvisachtigen te ontmoeten. Saskia biedt deze lezingen aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog in de relatie tussen lichaam, natuur en geest. Ze legt verbindingen tussen wetenschap, kunst en spiritualiteit. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Online via Zoom.

Datum, tijd: maandag 7 november 2021, 19:30-22:00.

Kun je niet op deze avond? De lezing wordt opgenomen. Je kunt de video opname bestellen door een e-mail te sturen naar inspiradiance@gmail.com.

Entree: € 15,- per deelnemer (dus niet per computer).

Aanmelden via: De ticketknop op https://inspiradiance.nl/activiteit/online-presentatie-kosmos-lichttaal-en-dna/. Na aanmelding en betaling ontvang je de Zoom link. Vragen? Stuur een e-mail aan inspiradiance@gmail.com

Privacyverklaring: door je aan te melden ga je accoord met de privacyverklaring van InspiRadiance, https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/.
Evenement / Agenda delen: