interactieve lezing spelen met energie

Louter Spelend Bewustzijn door Ellen Louter
18-12-2022
15:00
Nijmegen de Ruyterstraat 65 Cordium spiritueel centrum Nijmegen
Gelderland
€7,50
ascensie
nieuwe-aarde


Mijn 1ste magische kennis making met healingsenergie.
Ik weet het nog goed, het gebeurde vlak voor de eeuw wisseling, zomaar ineens pam. Ik voelde mijn handpalmen heel warm worden, het leek wel of ze in de fik stonden. Ik heb geen idee wat mij overkomt. De volgende dag vertel ik dit aan een collega die met intuïtieve ontwikkeling bezig is weet ik. Zij heeft wel eens vertelt dat zij kleuren om mensen heen ziet.
Zij vertelt mij: "Ellen dat is energie wat er uit je handen komt."
Ik die nog nooit überhaupt iets gehoord heeft van energie anders dan elektrische-, zonne-, en windenergie. heb geen idee waar ze het over heeft.
Ik krijg hierbij mijn eerste inzicht, dat energie ook uit onszelf kan komen en dat ik daar mee kan werken. Dat energie die uit je handen komt, meestal healingsenergie is.
O, Ik kon daar toen niks mee.
Dan geeft ze een tip kijk eens bij Reiki.
Nou ik naar zo'n 1ste weekend toe. Blijkt dat wat men daar leert ik al lang allemaal wist ergens vanuit mijn onderbewustzijn komt het naar de oppervlakte mijn bewustzijn in gesijpeld, o werkt het zo. Ik doe het gelijk al anders op mijn eigen manier. Waar ik intuitief in mijn onderbewustzijn duik en laat de healing energie vrijuit uit mijn handen voel stromen.
Ik ben geïnteresseerd en wil graag Reiki 2 doen. Nu moet ik eerst 3 maanden wachten en oefenen met Reiki 1. Geen probleem leuk maar wachten duurt lang. En ik ben ongeduldig. IK heb gelezen dat ik energie leer sturen vanuit een afstand. Ik ben ontzettend nieuwsgierig.
Na 3 maanden ongeduldig wachten is het eindelijk zo ver. Ik vraag dezelfde collega of ze voor mij wil gaan zitten thuis en ervaren wat ik haar stuur in de energie op intentie. En of ze mij dit wil navertellen.
Ik zit tegenover een medecursist. Eerst oefenen we op elkaar met sturen van energie op intentie.
Dan begint het... we gaan energie sturen naar degene die er klaar voor zit, mijn collega dus. Ik krijg een teddy beer in mijn handen en moet zo het lijfje afgaan voor intentie naar mijn collega. Soort of handoplegging, via deze teddybeer. Met een vaststaande volgorde.
Het voelt magisch mijn handen gloeien als een gek en op verschillende plaatsen komt er nog meer energie uit. Ik zelf bruis van energie. Mijn ogen sprankelen.
De volgende dag vraag ik mijn collega heel nieuwsgierig en..?
Wat ik toen hoorde, ik was flabbergasted.
Zij vertelt: : "Ellen ik voelde dat je bij mijn kruin begon en zo naar beneden, mijn lichaam af ging. Ik voelde mijn aorta, mijn hoofdslagader in mijn lijf pulseren. Ik voelde mijn hele lichaam aan gaan. Wat een geweldige ervaring. Rond 22:00 uur ben ik in een weldadige slaap gevallen en vanochtend heel fit wakker geworden."
Wauw ik was precies om 22:00 klaar. Ik ben heel blij dat ik haar heb uitgekozen, omdat zij al heel veel met energie werkt en hier ook heel gevoelig voor is. Waardoor zij mij dit ook zo kan vertellen.
Zij kan precies alles letterlijk navertellen, hoe ik mijn handen via de teddybeer bewoog via intentie en zij dit lijfelijk ervaarde. Dit had ik van te voren met haar besproken.
En toen sloeg het in als een bom. Dit is puur op intentie, sturen van energie. Mijn hart maakt een sprongetje en gaat open, mijn ogen sprankelen. Echt een wauw ervaring. Toen wist ik nog niet welke magische weg er voor mij openligt.
Weken heb ik rond gelopen met de woorden en een big smile on my face, die ik er niet af krijg.
Het is all in the mind It's all in the mind. It's all in the mind.
Hierna nam het een vlucht en ben ik naast mijn werk als operatie-assistente vele studies gaan doen met energie werk. Te beginnen met de 2 jarige hbo- opleiding aurahealing in Amsterdam.
Nu ik weet wie ik ben een Azez, onderdeel van het naamloze licht, wij faciliteren de hoogste frequentie hier op aarde. Ik ben en weet dat ik vele levens opgeleid en afgestudeerd ben als energymaster bij een healersras de Asthors genaamd. Bij hun heb ik alle healingtechnieken geleerd, deze technieken en opgedane kennis komt steeds meer in mijn dagbewustzijn. Waardoor ik nu als mens alle tools kan inzetten op aarde en voor mezelf en mijn klanten.
Sinds deze combinatie groei ik exceptioneel, magisch wat er zich nu allemaal in mijn realiteit komt kijken.

- Je gaat op verschillende manieren leren aarden, hierbij voel jij het verschil wat dit met jou doet via een procesvisualisatie.
-Je leert onderscheid te maken tussen jouw energie en de energie om je heen.
Wat gaat deze lezing jou brengen:
_ Dit gaat je veel vrijheid in je zelf opleveren.
_Deze oefeningen kun je ook thuis doen.
_Dit gaat je veel meer in jouw unieke zelf brengen.
_Waardoor je minder "last" hebt van de wereld om je heen.
_Je meer rust in je hoofd hebt. Minder chaos van stemmen die ergens wat van vinden.
_ En je beter en rustiger kunt slapen.
- Op weg naar de liefde in je jezelf, voor jezelf kiezen is een keuze.
Kortom een lezing met impact.

Evenement / Agenda delen: