Workshop Soul Song

Cirkel van Licht NL, Wendy de Jong en Catharina Eyken
05-11-2022
13:00
Arnhem
Gelderland
€45
muziek, zang en dans
workshop


Workshop SOUL SONG op 5 november.

“The soul song is wordless and unique and expresses the pure unbridled emotion from the soul that cannot be expressed by words”.

Ontdek wat jouw ziel je te vertellen heeft.
Dat kan via jouw eigen Soul Song!

Tijdens deze workshop wordt het contact met jezelf op een bijzondere manier verdiept en bekrachtigd. De klanken van je ziel dringen diep tot je door en kunnen blokkades oplossen, zodat je meer in evenwicht komt met jezelf en toegang krijgt tot jouw innerlijke kracht.

We starten met het ervaren van wat Soul Song in je teweeg kan brengen. Je wordt als het ware ondergedompeld in een bad van klanken die resoneren met jouw hart en ziel.
Menigeen ervaart dit als zeer hart openend en verbindend waarbij je diepste kern wordt aangeraakt. Het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.

We leren je een simpele en toch zeer krachtige techniek om jouw unieke Soul Song naar buiten te brengen. Wanneer jij je ziel hebt laten spreken en zingen, leggen wij uit wat jouw ziel je te vertellen heeft.

We sluiten af door met de hele groep samen onze Soul Song te zingen.
Ervaar dan eveneens het krachtveld dat we als groep met elkaar kunnen creëren - een hoog trillingsveld van licht en liefde.
Dit veld reikt veel verder dan de ruimte waar we ons in bevinden. Het is een positieve toevoeging aan het grote collectieve veld. De wereld van nu kan deze harmoniërende kracht goed gebruiken.

Jij en je Soul Song zijn van harte welkom.

Informatie:
De groepsgrootte is maximaal 15 personen met als doel een vertrouwde en veilige omgeving te creëren met elkaar.

Locatie
Therapeutencentrum De Sterrenberg, Tooropstraat 43, Arnhem

Tijd
13-17 uur (inloop vanaf 12:30 uur)

Deelname
€45

Trainers:
Wendy de Jong, Catharina Eyken

Info en aanmelden
cirkelvanlichtNL@gmail.com
Evenement / Agenda delen: