Vrouwen Power Cirkel Online Extra Themabijeenkomst (Gratis)

VPC Online Themabijeenkomst: gezamenlijk licht sturen naar de wereld/aarde
01-01-2023
14:00
Online
Online
Gratis


Mijn nieuwe activiteit: De online Vrouwen Power Cirkel

Doelstelling
Mijn doelstelling is het inspireren en motiveren van vrouwen over bewustwording in de persoonlijke groei & empowerment. Deze doelstelling is ontstaan vanuit mijn behoefte vrouwen (wereldwijd & online) met elkaar te verbinden en van elkaar te leren.

Keuze uit 8 themabijeenkomsten & online lezingen & uitjes. Allen in het teken van bewustwording in persoonlijke groei & empowerment!

Extra Themabijeenkomst " Reikimasters - gezamenlijk licht sturen naar de wereld/aarde (gratis)"


Met alle aangemelde Reikimasters gaan we licht sturen naar de aarde. Ieder op haar eigen manier. De kracht van licht sturen is wellicht bekend bij elke aanwezige. De wereld en aarde ondergaat een enorme transformatie en is zeer gevoelig en staat nu open voor alle hogere energieën en trillingen. Er is letterlijk ruimte gemaakt...Hier kunnen wij op onze bescheiden manier aan bijdragen. Hierdoor zal er meer Licht komen in de wereld, omdat de heling in gang is of wordt gezet en dit op vele manieren wordt ondersteund.

Met een groep Reiki sturen heeft een nóg grotere uitwerking dan wanneer je dit alleen doet, maar al zijn alle vormen heilzaam!
ik kijk hier zó naar uit. Doe je mee?

Laat je inspireren en motiveren door op de link hierboven te klikken of https://www.moniquevandelaar.nl/vrouwen-power-cirkel/ en scroll naar Extra Themabijeenkomsten.
Evenement / Agenda delen: