Lezing Marret Vonhoff – Mens, ken uzelf: 5D BronFrequentie GeneesKunst

Stichting "Er is meer..."
02-02-2023
20:00
Ontmoetingscentrum Immanuelkerk Veldhoven
Noord-Brabant
€ 10,00


2 Februari 2023 nodigen wij u van harte uit voor de lezing van Marret Vonhoff.
Reserveren vooraf is mogelijk via: https://erismeerveldhoven.nl/product/2-februari-2023marrett-vonhoffmens-ken-uzelf/

Sinds 2020 beginnen Nieuwe technologieën voor GeluidsGeneeskunde in de wereld zichtbaar te worden. MedBeds gaan de huidige vorm van behandeling van ziekte volledig vervangen.
Aangezien wij leven in een vibrerend universum en wij zelf een en al vibratie zijn, is het gebruik van de MedBeds een volkomen homeopathische route. Het is naar mijn idee een prachtige en zuivere ondersteuning en bevordering van fysieke en emotionele heling om los te komen van chemische preparaten.
De laatste stap in het geboorteproces van het Grote Ontwaken in 5D GeneesKunst dienen we in onszelf te maken. Hiervoor is inzicht nodig in het Mens, Ken Uzelf en Doe het Zelf.

In deze lezing “Mens, Ken Uzelf” (Orakel van Delphi), zal ik BronFrequentie inzichten delen die resoneren met MedBed Technologie. Deze liggen in het kunnen inloggen in en gebruikmaken van het Universele Harmonische BronFrequentie Resonantieveld dat alles wat “Er is..” omvat.
In het tweede deel van de lezing zal ik met ieder die dit wilt een toning van klank doen ondersteund door het 5D geluidsbeeld (cymatica) van de frequentie van de klank. De gekozen frequentie zal gedragen worden door de Divine Frequency van 432Hz.

Marret Vonhoff (1969) is Etnomusicoloog, Spreker, Geluidonderzoeker, Docent, Coach, Quantum Tune Practitioner, Schrijfster van het boek Bronfrequenties ontcijferd. Het ontcijferen van de oudste Bronfrequentie Inscriptie heeft haar over de hele wereld naar vele oorspronkelijke volken doen reizen. Onzichtbare werkelijkheden van trillingen, frequenties, energie en sacrale geometrie gingen voor haar open.
www.personarephibrationcenter.com

Tijd: 20:00-22:30 uur
Zaal open vanaf 19:15 uur
Entree: Prijs € 10,00 (is inclusief koffie of thee in de pauze)
Reserveren of contant te betalen voor aanvang van de lezing
Locatie: Ontmoetingscentrum Immanuelkerk, Teullandstraat 1, 5503 VV Veldhoven
Extra: Ringleiding (voor slechthorenden) aanwezig
Evenement / Agenda delen: