Workshop Moeiteloos Helen

Inner Self Training
03-12-2022
11:00
Inner Self Training in Haarlem
Noord-Holland
€ 40-80
naar draagkracht
healing
workshop


Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, genezen of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt.
Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren en ons overgeven aan wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen tegen deze niet fijne emoties in, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet, wat nog meer energetische blokkades geeft.

Moeiteloos Helen legt dus de nadruk op onze heelheid zodat je in vrede en volledige acceptatie met jezelf kunt zijn; ofwel in onvoorwaardelijke liefde. Dat heeft een diepe uitwerking op je lichaam. De vele oefeningen in deze workshop geven je de gelegenheid om het direct te ervaren. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij… Dit is feite de praktische toepassing van de stellingen uit de kwantumfysica. Wil je hier meer van weten dan verwijs ik je graag naar de cursus Praktisch Kwantumbewustzijn.
In de afgelopen jaren heb ik deze methode aan vele cliënten mogen doorgeven die daardoor geheel anders in het leven zijn gaan staan.
Van deze methode heb ik een gelijknamige boek geschreven dat in oktober 2018 in eigen beheer is uitgegeven. In april 2019 is de 2e druk verschenen. De 3e druk is verschenen in mei 2021. Het is tevens als ebook en luisterboek verkrijgbaar.

Voor professionals
Deze bewustzijnsmethode versterkt ook de werking van bestaande energetische behandelingen of therapieën. Dus als je (energetisch) behandelaar of therapeut bent, dan kun je hiermee anderen op een nog snellere en doeltreffender manier coachen. Zie hiervoor verder de Cursus Moeiteloos Coachen op mijn agenda op mijn website.

Evenement / Agenda delen: