Vrouwen Power Cirkel Online Themabijeenkomst

VPC Online Themabijeenkomst: Hedendaagse uitdagingen & toekomstige doelen
07-01-2023
10:00
Online
Online
€ 5


Mijn nieuwe activiteit: De online Vrouwen Power Cirkel

Doelstelling
Mijn doelstelling is het inspireren en motiveren van vrouwen over bewustwording in de persoonlijke groei & empowerment. Deze doelstelling is ontstaan vanuit mijn behoefte vrouwen (wereldwijd & online) met elkaar te verbinden en van elkaar te leren.

Keuze uit 8 themabijeenkomsten & online lezingen & uitjes. Allen in het teken van bewustwording in persoonlijke groei & empowerment!

Themabijeenkomst

We gaan het eerst hebben over uitdagingen waar jij in het nu tegenaan loopt. Deze uitdagingen delen we, voor wie wilt delen. En dat kan van alles zijn, niets is gek!
We gaan al een paar jaar van de ene crisis in de andere en m.i. heeft dit alles een kosmische reden! Het biedt ons de kans tot (innerlijke) groei en transformatie.
Daarna gaan we aan de hand van een visualisatie (meer) tot bewustzijn komen van onze toekomstige doelen en of levensmissie. Heel mooi om dit te delen en elkaar positief te kunnen raken, motiveren en inspireren.

Keuze uit 8 themabijeenkomsten & online lezingen & uitjes. Allen in het teken van bewustwording in persoonlijke groei & empowerment!

Laat je inspireren en motiveren door op de link hierboven te klikken of https://www.moniquevandelaar.nl/vrouwen-power-cirkel/
Evenement / Agenda delen: