Yoga Nidra & Klankschalen

Frank Klank - Jurko van Veenendaal
15-05-2022
14:30
Oohm
Noord-Holland
€ 39,50
healing
workshop


Zanger én Yoga Nidra-docent Jurko van Veenendaal spreekt én zingt je toe tijdens een yoga ervaring met Yoga Nidra.
Jurko wordt begeleid door de prachtige klanken van klankschaalspeler Frank Klank.

“Klank kan niet zonder stilte, stilte kan niet zonder klank”

Frank Klank is een ervaren en gepassioneerd klankschaalspeler. Hij heeft al jaren zijn eigen klankschaalevenementen, begeleid andere muzikanten, zangers en docenten met zijn spel. Zijn klankschaalmeditaties zijn te beluisteren op Spotify (Frank Klank)
De klanken brengen jou op een diepe manier in contact met je lichaam. Blokkades kunnen worden opgeheven en nieuwe energie kan het lichaam instromen.

Jurko van Veenendaal, zanger, coach in Inspirerend Spreken en Radicale Rust heeft een passie voor het verbinden van mensen met hun hogere zelf.⁠
⁠Na zijn professionele theaterloopbaan waarin hij schitterde in verschillende musicals zoals Jesus Christ Superstar en Les Miserables. ontwikkelde Jurko zich als speech-coach en coachte hij internationaal verschillende sprekers uit de businesswereld en de politiek. ⁠

⁠Op dit moment combineert hij zijn werk als Coach in Inspirerend Spreken met zijn passie voor Radicale Rust. Jurko volgde zijn opleiding in Yoga Nidra en Restorative Yoga onder andere bij Cristina Guerra.⁠

De slaap van de yogi:
Yoga Nidra is een eeuwenoude ontspanningstechniek die ook wel ‘de slaap van de yogi’ wordt genoemd. Bij een Yoga Nidra hoef je alleen maar te liggen en te luisteren. Tijdens deze ‘slaapyoga’ gaat jouw brein van een actieve Beta-staat via een rustigere Alpha-staat naar de diepe rust van lagere Theta en Delta-hersengolven. Pas daar krijgt jouw brein bij een gezonde slaap de kans om indrukken te verwerken, oplossingen te vinden voor lastige vraagstukken en nieuwe energie op te doen.

Regelmatige beoefening van Yoga Nidra zorgt voor verbeterde vitaliteit, vermindering van stress, een verbeterde concentratie, diepere slaap en versterkte creativiteit en oplossend vermogen.

Heb jij behoefte om weer even bewust connectie met je lichaam te maken? Wil je voelen welke mogelijkheden er voor jou zijn op het moment dat je écht even durft stil te staan. Wil jij genieten van een mooi ligconcert van klankschalen en hou je van zachte yoga om vooral even uit te rusten en op te laden?

Wanneer:
15 mei
14.30- 16.30 uur

Lokatie:
Oohm
Bekslaan 22 Vogelenzang

Tickets via https://oohm.nl/events/
( vink 'instructeurs' de naam Jurko van Veenedaal aan)Evenement / Agenda delen: